El Nemser afronta un tram decisiu de la temporada

By
Updated: febrer 13, 2014

A les portes del derbi tarragoní (el Nemser TGN Bàsquet rep el CBT aquest dissabte a les vuit del vespre) la figura de l’entrenador esdevé clau. Arjona, un gran conductor de grups i expert en els bones dinàmiques d’equip, ha pogut extreure el màxim d’un col·lectiu de jugadores que han hagut de sobreposar-se a lesions i a la inferioritat física en cada partit per ser un equip competitiu. El Nemser TGN Bàsquet es troba a només 3 victòries del líder, el Sabadell, contra qui va perdre a casa en la jornada passada (la segona derrota a casa de tot el curs 42-60) en un partit que, però, va mostrar una igualtat més alta del que finalment va exhibir el marcador final. “Vam competir molt bé contra un conjunt molt fort, amb jugadores d’una gran qualitat i molt més altes que nosaltres”, diu el tècnic.

El conjunt lila es troba immers en una fase de la temporada que, per calendari, no li és massa propícia, tal i com es va poder veure en la primera volta. Aleshores, el Nemser TGN Bàsquet va guanyar amb facilitat la ventafocs de la lliga, l’Esparreguera, però va encaixar tres derrotes seguides. “Són partits difícils, si n’aconseguim guanyar dos dels propers tres, això ens donarà força i moral per afrontar el tram final del curs”, explica Arjona. I és que el matx contra el CBT és especial (sobretot per les jugadores) en una ciutat no massa gran com Tarragona on, en el món del bàsquet, tothom coneix tothom i té amics en tots els clubs. “Per a mi, i parlo sincerament, no és un partit diferent a la resta. El vull guanyar, evidentment, però com voldria guanyar els altres. Sé que per les jugadores té un component especial i això facilita la meva feina, perquè no caldrà que les motivi aquesta setmana”, explica mentre riu.

Juan Carlos Arjona, però, té feina per endavant. Després del CBT l’equip visitarà la pista del Sant Cugat, primer i fins fa una setmana únic equip que havia pogut vèncer el Nemser TGN Bàsquet al pavelló del Sagrat Cor, i després rebrà el CN Terrassa (primer equip que les liles van guanyar a domicili) i que lluita per sortir de la zona de promoció de descens. Aquests partits seran previs al viatge a Olesa de Montserrat, on esperarà l’actual segon classificat de la lliga. “És un calendari dur, però estem en un bon moment de joc i ens en sortirem. Segur”.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *