El Nemser fa un gran partit però deixa escapar el triomf en els últims instants contra el Sant Nicolau (58-61)

Updated: març 15, 2014

Va ser una autèntica llàstima. El Nemser TGN Bàsquet va tenir el triomf a tocar però, en un final cruel, va veure com la recompensa a un dels millors partits de la temporada se li escapava de les mans. El conjunt lila va fer una de les actuacions més destacades en l’apartat ofensiu del curs, tenint contra les cordes un dels rivals més potents de la categoria i quan ja assaboria la mel del triomf, amb un resultat de 58-52 a 2:40 pel final del matx, va veure com el Sant Nicolau li feia un parcial de 0-9 i s’emportava la victòria. Les noies de Juan Carlos Arjona van estar imprecises en aquest tram final, doncs van perdre tres pilotes (una d’elles en treure de fons) i les visitants van jugar amb molta intel·ligència per poder remuntar. Primer de tot, el Sant Nicolau va decidir abandonar la nefasta zona 3-2 que havia plantejat en el quart període (la 2-3 del tercer  havia anat prou bé) i va optar per fer una pressió a tota la pista que va capgirar la dinàmica del matx. En segon lloc, va decidir jugar sobre segur. Aprofitant la major alçada de les seves jugadores, va buscar al pal baix a Viana, que va sumar sota el cèrcol i des de la línia de tirs lliures davant la impotència local.

El matx va ser molt vistós. El Nemser TGN Bàsquet va jugar de forma més decidida en atac i això va permetre veure un partit amb molts punts i atractiu per l’espectador. Durant molts minuts, i gràcies a la punteria de la capitana Montse Martí -ja fa setmanes que mostra una gran inspiració ofensiva-, el Nemser TGN Bàsquet va dur la batuta en el matx. Les locals van gaudir de bones diferències però els minuts finals dels períodes van deixar escapar la feina feta. Així, en el primer quart, el Nemser va encaixar un parcial de 0-6 en els últims instants (17-16), mentre que en el segon quart, els triples de la visitant Fuentes (4 en tot el matx) van minimitzar l’esforç de les liles (30-30 al descans).

El Nemser TGN Bàsquet va recordar al dels millors moments de la temporada, amb un sacrifici i un esforç que van noquejar per moments el Sant Nicolau (55-47 a 4:17 del final del matx) però les males decisions d’última hora i la serenor del Sant Nicolau van frustar l’esperança de trencar la mala ratxa de resultats. Les liles porten 4 derrotes consecutives.