El Nemser rep el Prat en un partit intrascendent tot pensant en el ‘play-off’ de descens (dissabte, 20 h)

By
Updated: maig 16, 2014

El Nemser TGN Bàsquet juga demà l’últim partit de la lliga regular al pavelló del Sagrat Cor contra el Prat. El matx és completament intrascedent pel conjunt lila perquè sigui quin sigui el resultat no canviarà la seva situació en la taula classificatòria. Així, la derrota la setmana passada a la pista del Bàsquet Molins (44-42) va condemnar definitivament el Nemser TGN Bàsquet a jugar el play-off de descens en el qual, el conjunt lila, encara no coneix el seu adversari -ho sabrà aquest diumenge- que serà el Torelló o el Sant Celoni.

Pel matx de dissabte, Arjona no podrà comptar encara amb Laura Martínez, recuperant-se del seu esquinç de turmell. En el capítol de lesionades cal esmentar que Esther Cabré va ser operada fa un parell de dies de la seva important lesió al genoll.

El matx servirà al tècnic lila per fer proves i acabar d’ajustar diferents aspectes en vista a l’important eliminatòria per salvar la categoria. El Prat és un equip potent que actualment ocupa la quarta posició en la taula classificatòria (19 victòries i 10 derrotes) tot i que no pot aspirar a ser entre els dos primers, que són els que donen accés a pujar a Copa Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *