El Nemser TGN Bàsquet aconsegueix una victòria vital a la pista d’un rival directe, el Sedis (34-63)

By
Updated: març 22, 2014

El Nemser TGN Bàsquet va aconseguir una victòria balsàmica a la pista d’un adversari directe en la lluita per escapar de les posicions de play-off de descens, el Sedis, en un partit que va mostrar les principals virtuts del conjunt lila. Així, en una pista molt difícil i on sempre és molt difícil guanyar (llarg viatge a la Seu d’Urgell) les noies que entrena Juan Carlos Arjona van sortir molt concentrades des de l’inici i sempre van dur la batuta del matx. El domini visitant va estar fonamentat en un gran defensa individual a tota la pista que va assecar la font d’anotació del Sedis. Al descans, l’equip local només havia anotat 16 punts i, si bé és cert que el Nemser TGN Bàsquet no en va fer gaires més (23), la realitat és que l’equip d’Arjona va jugar molt bé en atac, trobant posicions còmodes de tir que, però, no va culminar per la manca d’encert.

En la segona meitat, el matx es va trencar definitivament. El Sedis va plantejar alternatives defensives, sobretot amb una zona 2-3 que, però, va ser ineficaç contra l’equip lila. Arrecerades en la gran intensitat defensiva, la confiança en atac va augmentar. Totes les jugadores van aportar, rellevant-se a l’hora d’agafar la responsabilitat ofensiva. Així, i gràcies als cada vegada més nombrosos contraatacs, el Nemser TGN Bàsquet va obrir un forat molt important en el resultat (26-41). Les locals es veien impotents davant la solidesa de les tarragonines i, en alguns minuts de l’últim període van perdre l’esperança de vèncer, un fet que va facilitar la feina de les visitants que van anotar amb molta més facilitat (40 punts en la segona meitat) per acabar guanyant amb molta claredat.

 

SEDIS EFAUSA     34

NEMSER TGN BÀSQUET      63

SEDIS EFAUSA:  Fernández (2), Guillén (8), Vilanova, Pla (2), Garreta (2) -cinc inicial- Solé, M. Ribes, A. Ribes, Colmenero (6), Pérez (9), Sancho (5) i Flores. 2 triples: Guillén i Colmenero. 12/24 tirs lliures. 27 faltes. Eliminades: Fernández i Guillén (40′).

NEMSER TGN BÀSQUET: G. Fort (8), O. Fort (4), Vilamajor (7), Villegas (7), M.C. Martí (3) -cinc inicial-  Muñoz (10), Sicilia (3), Martínez (3), M. Martí (12) i Gómez (6). 5 triples: Muñoz (2), M.C. Martí, M. Martí i Gómez. 24/36 tirs lliures. 22 faltes. Cap eliminada.

PARCIALS: 8-10, 8-13, 10-18 i 8-22

ÀRBITRES: La Huerta i Tecchia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *