El Nemser TGN Bàsquet ajusta la seva defensa i venç el Collblanc (61-66)

By
Updated: maig 10, 2015

El Nemser TGN Bàsquet va tornar al camí de la victòria després de derrotar el Collblanc a domicili en un partit molt difícil. Les noies que entrena Jordi Hernández van haver d’esforçar-se molt en defensa per tombar un rival que va jugar molt bé en atac en la primera meitat i que va ser una autèntica roca en defensa. Així, el Collblanc es aprofitar dels desajustos defensius de les visitants en la primera meitat per llençar gairebé a pler i, d’aquesta manera, van arribar els cinc triples (dels 7 en total) que va anotar. Les locals llençaven sovint soles perquè les defensores del Nemser TGN Bàsquet arribaven tard i van anotar 18 punts en el primer període i 23 en el segon. Una progressió que portava el matx a més de 80 punts, una quantitat inassumible per les lila si volien guanyar el matx.

En la segona meitat tot va canviar. Malgrat els problemes físics de Gina i Ona Fort, Vilamajor i Muñoz durant el partit – es van lesionar però van poder continuar tot i que no al cent per cent-, el Nemser TGN Bàsquet va anar recuperant la seva identitat i, a còpia d’intensitat defensiva va anar capgirant el resultat (16-20 en el tercer període). Els un contra un contra les exteriors i la defensa del bloqueig directe van permetre recuperar algunes pilotes i fer contraatcs. Això, juntament amb el domini del rebot defensiu, van anar decantant de mica en mica el matx cap al bàndol visitant. El partit estava igualat quan faltaven 6 minuts (60-60) però el TGN Bàsquet no va fer concessions i només va deixar anotar 1 punt al seu rival fins al final i 6 en tot el quart. En atac, les noies de Jordi Hernández van haver de superar una defensa molt dura de les locals, que no van permetre cap cistella fàcil i això, en certs moments, va exasperar el conjunt lila. Amb tot, la victòria va caure del bàndol visitant i el Nemser TGN Bàsquet es troba en unes condicions immillorables per assegurar la quarta posició.

 

 

COLLBLANC   61

NEMSER TGN BÀSQUET   66

COLLBLANC: Pérez (17), L. Ros (3), González (10), Díez (4), Fernández (2) -cinc inicial- Andrés (11), P. Ros (12), Ballesta (2) i Aragon. 7 triples: Pérez (3), Fernández (2),  Andrés i L. Ros. 16/21 tirs lliures. 22 faltes. Eliminada: P. Ros.

NEMSER TGN BÀSQUET:  G. Fort (6), O. Fort (17), Vilamajor (5), Garcia (4), Farré (16) -cinc inicial- Muñoz (10), Piñol (5), Cabré, Villegas, Martínez (3), Martí i Gómez. 3 triples: Muñoz (2) i Vilamajor. 13/18 tirs lliures. 23 faltes. 75 de valoració (Farré, 30).

PARCIALS: 16-18, 23-14, 16-20 i 6-14.

ÀRBITRES: Rodríguez i Castillo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *