El Nemser TGN Bàsquet apel·la a l’esperit competitiu per derrotar el CBT (dissabte, 20 h)

By
Updated: febrer 14, 2014

Tot i que la victòria o la derrota valen el mateix de sempre, tothom sap que el partit de demà dissabte (20 h) entre el Nemser TGN Bàsquet i el CBT no és qualsevol cosa. Ambdós equips lluiten pels respectius objectius a la lliga però en el fons també es miren de reüll per demostrar qui té la supremacia a Tarragona en el bàsquet femení. El conjunt lila rep l’equip blau en un moment de bones sensacions de joc però no tant de resultats, perquè la setmana passada va perdre contra el líder, el Sabadell, mentre que el CBT arriba al pavelló del Sagrat Cor amb una ratxa de cinc victòries consecutives, després d’haver guanyat en pistes tan complicades com la del Sant Fruitós i el Sabadell precisament.

El tècnic del Nemser TGN Bàsquet, Juan Carlos Arjona, té un maldecap afegit aquesta setmana: les lesions. Així, Arjona no podrà comptar amb la pivot Mari Carme Martí i té el dubte seriós d’Ester Cabré, lesionada al genoll dissabte passat, i de Montse Magre, amb problemes de fascitis plantar. Amb aquest quadre el conjunt lila intentarà derrotar un rival que té en la velocitat i la intensitat una de les seves principals armes. El contraatac sempre és la primera opció ofensiva del CBT però també té algunes possibilitats en estàtic gens menyspreables. L’exterior Villegas -potser la seva jugadora més desequilibrant- i la interior Domènech -va ser clau en la victòria blava en la primera volta- són els pals de paller ofensiu de l’equip, sense comptar l’experiència de Ceperuelo. En defensa, el CBT alterna la individual i la zona 1-3-1 pressionant a tota la pista, un fet que farà clau el control de la pilota i, per tant, la precisió. Evitar perdre pilotes (24 la setmana passada contra el Sabadell) s’albira com un dels punts importants per poder aconseguir la victòria.

En el partit de la primera volta, el Nemser va tenir el triomf a les seves mans. Va dominar gran part d’un partit marcat pels nervis i els errors dels dos equips i només cinc minuts d’inspiració del CBT li van poder arrabassar la victòria (57-46). Actualment el TGN Bàsquet ocupa la novena posició amb 9 victòries i 8 derrotes, mentre que el CBT és setè amb 11 i 6.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *