El Nemser TGN Bàsquet no controla el ritme del joc i cau a la pista del Prat (68-61)

By
Updated: desembre 13, 2014

El Nemser TGN Bàsquet va encaixar una nova derrota fora de la seva pista contra un dels grans equips de la categoria, el Prat. L’equip tarragoní va ser víctima de la seva incapacitat per dur la batuta del joc, el ritme del partit, i sempre va anar a remolc d’allò que el Prat volia fer. L’equip local va decidir jugar de forma molt lenta, aprofitant el talent de la seva directora de joc i d’una pivot gran i corpulenta que es feia lloc al pal baix. El Nemser TGN Bàsquet, un equip que prefereix la velocitat al joc de cinc contra cinc, es va trobar incòmode des de l’inici i, sense encert en la línia exterior, va arribar al descans amb un desavantatge important, 39-27.

A partir del tercer quart, però, les noies que entrena Jordi Hernández van sortir de forma més intensa. La defensa va millorar i el Prat no va poder jugar de forma tan còmoda. Amb tot, l’equip lila no era capaç de capgirar el resultat i sempre que s’acostava al seu rival aquest era capaç de tornar a obrir distàncies. Els tirs lliures fallats i la falta de punteria des de la línia de tres punts van ser detalls que van impedir les visitants poder posar a prova els nervis del seu adversari que, des d’una diferència de punts prou tranquil·litzadora, va ser capaç d’endur-se el triomf.

 

CB PRAT    68

NEMSER TGN BÀSQUET    6 1

CB PRAT:  Costa (10), Cebrián (20), Barbeta (2), Gallego (4), López (20) -cinc inicial- Aycart (3), Mur (3), Costa (10), Carrasco (2), Caro (4). 4 triples: López (2), Aycart i Mur. 6/12 tirs lliures. 16 faltes.

NEMSER TGN BÀSQUET: G. Fort, Vilamajor (14), Villegas (5), Martínez (5), Farré (14) -cinc inicial- O. Fort (12), Muñoz (6), Piñol (4), Garcia (1), Martí i Gómez. 2 triples: Vilamajor i Villegas. 7/14 tirs lliures. 19 faltes.

PARCIALS: 20-15, 19-12, 14-19 i 15-15.

ÀRBITRES: Almarza i Fernández.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *