El Nemser vol allargar la ratxa a la pista del Prat (18:15h)

By
Updated: gener 24, 2014

Aconseguir el quart triomf consecutiu passa per la pista d’El Prat (dissabte, 18:15h). El Nemser TGN Bàsquet visita una pista gens fàcil, contra un rival que té el mateix nombre de victòries, però que va viure una jornada anterior ben diferent al conjunt lila. Així, mentre el Nemser feia, possiblement, el millor partit de la temporada contra el Molins de Rei (54-43), el Prat va perdre de forma contundent a la pista del Sabadell (79-48). El fet és que el conjunt de Juan Carlos Arjona es troba a dues victòries del primer classificat, el Sabadell, en una lliga on hi han 10 equips separats per dues victòries.

El Prat és un conjunt molt equilibrat. Les seves interiors tenen molta qualitat tècnica i anoten amb facilitat, així com alguna de les seves exteriors, de les quals es busquen sistemes de carretó per aprofitar el seu tir a 4 o 5 metres.

La victòria pot donar al Nemser el punt de confiança definitiu per encarar el final de la primera fase i començar la segona. Sumar el quart triomf consecutiu posari el conjunt lila en el grup capdavanter de la lliga.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *