El preinfantil femení 07 negre trenca el partit en el segon quart i derrota el CBT (60-24)

Updated: octubre 15, 2019

L’equip preinfantil femení 07 negre va aconseguir una còmoda victòria contra el CBT en un partit que es va començar a decidir en el segon quart. Aleshores, les jugadores que entrena José Córcoles van marcar un parcial de 10-0 que va obrir unes diferències que serien decisives. Així, el quart ha acabat amb un parcial de 20-7 i al descans el marcador ja mostrava un clar 36-16.

Les recuperacions de pilota i els contraatacs van sovintejar i el les diferències encara es van fer més grans.