El preinfantil femení M fa gran segona meitat i venç el Puigcerver (44-46)

Updated: octubre 13, 2015

El preinfantil femení M del TGN Bàsquet va fer una molt bona segona meitat i va vèncer el Puigcerver. Les tarragonines van començar malament, sense decisió en atac i superades pel físic de les locals, que van marcar un parcial de 14-4 en el primer quart (i 28-16 en arribar al descans). En la segona meitat tot va canviar. L’actitud defensiva del TGN Bàsquet va ser molt millor i això va permetre l’aparició de contraatacs. En atac estàtic, les visitants van tenir més determinació i van anotar també des del perímetre, un aspecte inèdit en la primera meitat.