El TGN Bàsquet A debuta a Copa Catalunya a la pista del Grup Barna (diumenge, 18h)

By
Updated: setembre 18, 2015

Ha arribat l’hora. El moment més esperat per jugadores, tècnics, afició i directius es produirà aquest diumenge quan el conjunt que entrena Albert del Rey surti a la pista del Grup Barna (18h). Serà la primera vegada que el TGN Bàsquet disputi un partit de Copa Catalunya en tota la seva història i la il·lusió per fer-ho bé és màxima.

Després d’una pretemporada de molt de treball en què s’han hagut de conjuntar el bloc de jugadores que provenia del CBT amb les del TGN Bàsquet, més el fitxatge de la base extremenya Analía Casado -encara està prevista la incorporació d’una pivot-, l’equip lila jugarà el seu primer partit oficial. En els amistosos, el balanç ha estat de tres derrotes (Morell, Samà Vilanova i Roser) i una victòria (Manyanet) però el que compta és la lliga i aquesta comença a Barcelona.

“L’equip està treballant intensament aquesta setmana per arribar al màxim de les seves possibilitats i lluitar el partit fins al final. El rival serà el Grup Barna, un clàssic de la categoria, un equip jove que viu de la seva forma física amb una pressió constant els 40 minuts. Les seves jugadores més importants són Bayarri, pivot triplista, i Marina Picornell que aporta en atac diferents aspectes del joc”, explica el tècnic Albert del Rey.

El conjunt lila arriba amb dos dubtes pel partit. Anna Garcia té una punxada al quàdriceps i Anna Pocino està de baixa per l’extracció de dos queixals del seny. Sembla, però, que ambdues podran disputar de minuts diumenge.

“Si som capaces de treballar al 100% des del principi, podrem estar dintre de partit. Volem arribar ajustades al quart període i jugar-nos la victòria als últims deu minuts”, diu del Rey.

Amistós del sènior B
D’altra banda, el TGN Bàsquet B continua amb el seu pla de preparació i demà disputa un matx amistós a la pista del Safa Claror (18h). Serà una nova oportunitat per millorar l’engranatge d’un conjunt que ha començat pràcticament de zero, amb tècnic nou, Sergi Farré, i un bloc de jugadores que, en la seva gran part, també són noves a l’equip.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *