El TGN Bàsquet A perd contra el Samà Vilanova el segon partit de pretemporada (65-57)

By
Updated: setembre 6, 2015

El TGN Bàsquet A va oferir una millor imatge que en el partit de dimarts passat contra el Morell (64-53) però va tornar a perdre, aquesta vegada contra un el Samà Vilanova (65-57). A diferència del Morell, que jugarà a Primera Catalana aquesta temporada, el Samà disputarà la Copa Catalunya i era, per tant, un excel·lent banc de proves per comprovar la capacitat del conjunt lila en vista al curs que començarà en un parell de setmanes. S’ha de tenir en compte, però, que el TGN Bàsquet A només va poder comptar amb sis jugadores del primer equip, un fet que condiciona treure les primeres conclusions en el nou projecte del club del Sagrat Cor.

El partit va estar marcat per la igualtat en l’inici i no va ser fins al final del segon període que el conjunt local va obrir la primera escletxa en el resultat. Les diferències eren, però, petites, però la batuta era del Samà. L’equip de Vilanova va fonamentar el seu domini en un joc molt físic una pressió  tota la pista, fent dos contra u constants quan el TGN Bàsquet A iniciava les accions ofensives abans de creuar mitja pista. Aquesta defensa va provocar nombroses errades en les tarragonines que van perdre 29 pilotes, un fet clau per entendre la derrota. La pressió defensiva local va condicionar molt l’atac del TGN Bàsquet A, que, quan superava l’entramat defensiu local, comptava amb molts pocs segons per poder fer el seu atac en estàtic.

L’equip va millorar cap al final del partit i la defensa individual de les visitants va ser, en paraules del seu tècnic en aquest matx, Jordi Crespo, “molt bona”. El TGN Bàsquet A va mostrar més solidesa que en el partit disputat al Morell i, com en aquell matx, el conjunt lila va anar de menys a més.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *