El TGN Bàsquet B, afany de superació tot i les grans dificultats

By
Updated: octubre 29, 2015

No està sent un any fàcil pel TGN Bàsquet B. El conjunt lila que milita a la Primera Catalana Femenina ha patit una remodelació total, perdent algunes de les peces més importants que ara juguen en el sènior A a Copa Catalunya i havent d’unir al seu engranatge a nous elements, procedents del CBT arran de l’acord entre els dos clubs i un cos tècnic també nou. Així, l’inici de temporada no ha estat engrescador i, en ple procés d’adaptació de tothom la competició ha arribat massa d’hora, sense temps d’afinar la maquinària. Cinc partits i cinc derrotes, cuers.

Malgrat tot, el TGN Bàsquet B ha donat senyals de poder fer-ho millor. L’equip mostra grans minuts que combina amb moments de desconcert total, un fet que es podria considerar habitual en els nous projectes. Per acabar-ho d’adobar, les lesions estan sent implacables. Així, el tècnic Sergi Farré es troba una plantilla en quadre i els seus entrenaments han de ser d’emergència per la falta d’efectius. Aquesta setmana Irene Villegas i Yasmina Zerouali són baixa gairebé segura pel matx de dissabte, Anna Pocino és pràcticament impossible que pugui jugar i Sara Martínez dubte molt seriós. La infermeria es completa amb Júlia Robledo i Anna Garcia, malaltes.

Sense efectius, fer un cinc contra cinc en un entrenament està sent una odissea per Farré que, però, ja ha titllat el matx d’aquest dissabte contra el Nou Bàsquet Olesa (Sagrat Cor, 18.15 h), com clau. L’equip necessitarà refer-se de les lesions i malalties, de les derrotes acumulades i d’un estat anímic que, sens dubte, no es troba en el millor moment davant tantes dificultats. L’escalfor del públic pot i ha de ser clau per intentar que el TGN Bàsquet B comenci a aixecar el vol. Una nova etapa pot començar aquest cap de setmana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *