El TGN Bàsquet deixarà entrar públic a les instal·lacions del Sagrat Cor per primera vegada des de l’inici de la pandèmia

By
Updated: abril 29, 2021

Feia setmanes que la directiva del TGN Bàsquet i la direcció de l’escola Vedruna Sagrat Cor, propietària de les instal·lacions on juguen els equips del club lila, estaven fent reunions periòdiques per tal de valorar la conveniència de permetre l’accés de públic per a veure els partits del cap de setmana. Després de desestimar-ho en dues ocasions, ambdues parts han decidit aquesta setmana que aquest dissabte i diumenge es deixaria que aficionats dels equips locals i visitants poguessin entrar al pavelló i també al recinte de les pistes exteriors. Cal recordar que el TGN Bàsquet disposa de set pistes de joc en total i, en un matí de dissabte, hi poden haver partit en totes les pistes a la vegada, el que suposa un volum molt gran d’esportistes.

Així, el TGN Bàsquet ha dissenyat un pla d’accés a les instal·lacions que es diferencia segons qui hagi d’entrar (esportistes d’un i d’altre bàndol, i públic, local o visitant). Només podran accedir 12 persones per cada equip (local i visitant, en total, un màxim de 24). Un delegat del club registrarà aquestes 12 persones de cada equip que accediran com a públic. L’entrada al pavelló i a les pistes exteriors (són entrades diferents, vegeu la infografia sota aquest article) es farà 5 minuts abans de cada partit però només quan el públic del partit anterior hagi abandonat les instal·lacions.

Tot i aquesta entrada de públic, el TGN Bàsquet continuarà emetent pels seus tres canals de Twitch els partits que es juguin al pavelló i en una de les pistes exteriors —canals: tgbasquet, tgnbasquet2 i tgnbasquet3 (vegeu horaris de partits per a saber per quin canal s’emet cada partit)—.

 

Foto de capçalera: una imatge de les XII hores del TGN Bàsquet de la temporada 2018-2019.

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *